Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
válasz
band1103
üzenetére
Nem, nem értettem félre, csak arra utaltam, hogyha a továbbfejlesztett UVD segítene több filmet dekódolni, akkor a 48x0-ek profitálnának belőle, mivel bennük is (legalább is a frissebbekben) 2.2-es UVD van.
Én nem tennék le az IGP-ről, mert helyhiány miatt jobb, ha nem kell külön vk-val bajlódni. A GF9300-as meg semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint egy 8400GS. Sőt olyan funkciókat is tud, amit esetleg az AMD/Intel nem.
Már vettem valakinek egy 4850e-t, mert úgy gondoltam, az fogyasztja a legkevesebbet. Minél többet olvasok utána, annál inkább arra a következtetésre jutotk, hogy egy E5200/E7200 még jobb választás lenne, arról nem is beszélve, mennyivel erősebbek. Szerintem egy IGP-s lap jobb fogyasztás szempontjából, mint egy sima+diszkrét vk-s rendszer.
Alulfeszelés meglesz, csak lenne már olcsóbb az ASUS P5N7A-EM![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)