Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gurabli
őstag
válasz

Patice

üzenetére
						(#36577) Patice
Ha a BRIX HTPC-s felhasználását nézzük, akkor az egy szem HDMI pont elég.

Igen, valóban így van, de a legkevesebb tényleg egy spdif/toslink kimenet lenne ezekre is. Ettől még korrekt doboznak tűnik.
(#36577) Patice:
Feljebb véstem, hogy szerintem nem lesz Skylake-ből Soc. Asrocknak így nem kell cserélnie a Braswell-t. Jól meglesz ez a lap a Skylake alatt. Megint csak szerintem nem lesz hardveres h265/10bit támogatás/gyorsítás, hanem szoftveresen lesz megoldva a CPU + IGP közös erejével.
Nem tudni még. Van mindenre vonatkozó információ, sajnos arra is, hogy nem lesz x265 HEVC 10-bit hw támogatás Skylake alatt sem, majd csak a következő tick-tock egyikében. Most ugyebár egy tock jön a Skylake-kel, aztán ki tudja. Szerintem kivárnak, nekik nem érdekük most olyan cuccot kidobni, ami már most támogat HEVC-et. Akkor ki venne később SoC-t?
(#36580) Patice
Kimaradt hát, egyetértek teljesen! Így is pang a PC piac, ha most megkapnánk mindent hw és sw téren, akkor ki venne majd újat év végén, jövőre, azután.
A 4K az bukta és nem érdekes, az miatt ugyan nyugodtan bezárhatna mindenki, aki arra építi a bótot, de a h265 HEVC az jön, csak kérdés mikor. Szóval előbb-utóbb az kelleni fog. - 

Oszilaci
senior tag
válasz

Patice

üzenetére
						korábban beszéltünk róla ,hogy a szoftver rengeteget számít és a WIN10 TP-ben valami benne volt ami sajnos a "véglegesből" kimaradt

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
 - iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő