- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszilaci
senior tag
sziasztok megint
ez szerintetek ajánlott 4K házimozinak?
elég a 4K 30Hz?
Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (3840x2160) @ 30Hz or 2560x1600 @ 60Hz
-
Oszilaci
senior tag
válasz
djnice #49114 üzenetére
rendeltem egy mini M8S II-t 1/8-ast LE-megnézem mit tud max megy a gyerekszobába
-
Oszilaci
senior tag
csak nem tudom elengedni a pc alapú media lejátszót ,elvileg ez alkalmas 4K felbontáshoz HDMI-n
vagy inkább ezt is kerüljem el? -
Oszilaci
senior tag
válasz
Celtis #49026 üzenetére
azért az kemény ami figyelmeztetés menü alatt olvasható
"Ne tévessze meg a 4K megjelenítés, nem a 4K filmek szaggatásmentes lejátszását jelenti." na így ugorjak bele?
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
segítséget szeretnék kérni core i3-3240t procis gépet és win10-et használtam eddig kodival.
4K-s lejátszáshoz mit javasolnátok?androidos valamik vagy esetleg QC5000 vagy J3xxx ?
-
Oszilaci
senior tag
egy kis segítséget szeretnék kérni,újra kellet tenni a win10-et a htpc és a "szerver"-gépen is.
kodiban megadom a filmeket tartalmazó mappát ,megadásnál rögtön be is olvassa a tartalmát de mikor mentem és utána a be szeretnék lépni akkor percekig nem történik semmi és ez eddig nem ilyen volt ,rögtön láttam a tartalmát most meg majd 2 percig nem csinál semmitja és miért csak 60Hz tudom kalibrálni ??? 24Hz kilóg a tartalom a kijelzőből ,eddig mindig azon a frekvencián kalibrált amit éppen lejátszott
-
Oszilaci
senior tag
2 napig áll az ajánlat
szerintem ezen belül lesz a határidő
-
Oszilaci
senior tag
válasz
rappit4 #44301 üzenetére
miért nem mész oda vagy hívód fel őket? sajnos a garis dolgok néha hónapokig tartanak még ha egyértelmű is a dolog és sokszor nem az üzleten múlik a dolog.Még nálunk is az autóalkatrészeknél van hogy a gyártó bekéri az alkatrészt és nyáron náluk is szabadságolások vannak mint ahogy máshol is.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
SECTORnooB #44275 üzenetére
arra bőven elég egy amd e350 ,J1800,Q1900 2GB DDR3 és azt nevezhetjük olcsónak is
vagy ezek frissített verzió
lag inkább a hálózat miatt lehet ha gyenge -
Oszilaci
senior tag
válasz
devil-k #43715 üzenetére
nekem bőven elég nap mint nap megküzdeni a céges Androidos förmedvénnyel meg Muter tabletjével mikor épp nincs kedve MŰKÖDNI ami alap elvárás lenne egy mindennapos használatban lévő eszköztől.
hidd el észre venném vagyis inkább a készülék venné észre mikor feldarabolnám mikor nem akar úgy működni ahogy kell...
android továbbra is a gyenge pont nálam még ha maga az eszköz egyéb tulajdonságai jók is lennének mondjuk egy OE-vel lehet hogy kapna egy esélytpopcorn a200-ról váltottam htpc-re pedig azzal minőségi gondom nem volt csak voltak gyengéi
-
Oszilaci
senior tag
válasz
devil-k #43707 üzenetére
51"FHD Plasma
Onkyo NR-515
Asrock B75M-ITX
Core i3-3220
4GB DDR3-1600
120GB Samsung SSD
Win10 + KODI 16.1fikázd le kérlek
-
Oszilaci
senior tag
válasz
t.zolka #41558 üzenetére
az lesz az és ha most tiltva van akkor auto-ra kell állítani ha jól emlékszem ,nem vagyok otthon de este megnézem
Deep S5 az lesz a ludas a korlátozásban
mostanában én is küzdök a H61-es asrock lappal ,mert néha simán elindul magától a gép
és a kis piros led villog ahogy dolgozik
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Mezga Aladár #41532 üzenetére
még kevesebbe is és szerintem nem lesz rosszabb a picit túl árazott célgépeknél.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #41352 üzenetére
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
kalker #41280 üzenetére
egy androidos olcsó valami... ami szerintem baromi jó papírnehezék igaz annak meg drága
szerintem ezerszer jobban jártál volna egy használt popcorn a210-el igaz az 20 fölött szokott lenni viszont képben,hangban biztos hogy agyonveri pedig nem mai darab.
ha már megvetted akkor persze használd egészséggel és ha meguntad akkor legközelebb kipróbálsz valami mást.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Patice #40938 üzenetére
az asztali gépemben nekem is 50eft-os 650W táp figyel meg a ház is kb ugyan ennyi
,de HTPC-nek amivel csak filmeket nézek szerintem bőven elég míg i3 (S) mellé egy ilyen házikó egy jobb kockatáppal igaz ez 3000ft és benne a paneltáp +6000ft volt a kockatáp hozzá
-
Oszilaci
senior tag
válasz
turoczi.pete #40882 üzenetére
cserélj TV-t
-
Oszilaci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged