Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gorbep
üzenetére
De miért vered a fejed falba? - Itt vagy nekünk, hogy sztárold, ha már más nem teszi
Az a baj, hogy XBMC-t és mozigépet feltételezvén hajamra kenhetem a Linuxot. Nyilván aki a mozihangját akarja jobbá tenni, az indul el különböző Win és scriptek, hack irányában, hogy mindent kipréseljen adott rendszerből. Aki pedig próbák nélkül bármit megvesz vagy elhisz, valóban magára vessen. Létezik ingyenes script, a fizetősnek van próbaverziója (vagy legalábbis volt), a W8.1 ill Server is elérhető próbaverzió formájában, azaz mindent ki lehet próbálni. -
válasz
gorbep
üzenetére
Egye fene, amint lesz időm ezt is kipróbálom.(Aztán visszajelzek.) Mert miért ne?

Köszi a linket!

(DAC support listán már elvéreztem, de nem hiszem, hogy nem lehet megetetni vele bármilyet.

(#28523) t.zolka:
Épp gondolkoztam rajta, lehet kipróbálom a legutóbbi XBMC-vel. Kíváncsi vagyok optimalizálás után is lehet-e telepíteni programokat, ha nem, akkor visszacsináltatom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a baj, hogy XBMC-t és mozigépet feltételezvén hajamra kenhetem a Linuxot. Nyilván aki a mozihangját akarja jobbá tenni, az indul el különböző Win és scriptek, hack irányában, hogy mindent kipréseljen adott rendszerből. Aki pedig próbák nélkül bármit megvesz vagy elhisz, valóban magára vessen. Létezik ingyenes script, a fizetősnek van próbaverziója (vagy legalábbis volt), a W8.1 ill Server is elérhető próbaverzió formájában, azaz mindent ki lehet próbálni.