Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lela

aktív tag

válasz cekkk #20785 üzenetére

Ez szép és jó amit leírtál csak semmi konkrét nincsen benne.Ezt eddig én is tudtam.Nyilván azért fordultam a fórumhoz mert gondolatom szerint az itt lévő tagok már nem egy két htpc összerakásában segédkeztek, illetve építettek.
    És mi a vélemény az általam említett asrock ion 3d 152d-ről?
    Illetve ha már én rakom össze akkor :házból pl ezt találtam:[link]
    igaz ez 70k de van benne táp és távkapcs is van hozzá.Ehhez kell egy vinyó alaplap proc mem és egy slim dvd.Ezekhez is jó lenne némi támpont, ami az igényeimnek megfelel.Mint említettem nem játszom rajta csak multimédiás gép lenne.
    Esetleg más ház lehetőség?
    Ez is jó lenne[link], csak nincsen rajta infra port illetve távkapcs sincsen hozzá.Mindenképpen szeretném ha a házba be lenne építve az infra vevő.
    A passzivitás nem elengedhetetlen szempont.

Köszönöm a segítséget!

• dabadab

titán

válasz cekkk #20785 üzenetére

"olyan ház kell neked amihez jár táv és ezzel rendesen ki és be lehet kapcsolni most a legolcsóbb ilyen ház 25-27 ezer plusz ebbe kell egy táp"

Az baj, hogy ebbol egy szot se ertek? Miert kellene ilyen draga haz? (Sot, egyaltalan haz? A ket HTPC-m kozul az egyik sokaig konkretan teljesen csupaszon uzemelt (aztan kapott egy parezer forintos mITX dobozt), a masikat meg egy kibelezett radioba raktam bele, mindegyiket tok sima USB-s MCE taviranyitoval iranyitom, gond nelkul mennek evek ota.)

"De arra készülj fel, hogy érteni kell az a gép össze rakásához és a szoftverek telepítéséhez valamint beállításához"

Most komolyan, egy openelec telepitesehez mennyi tudas kell? Nagyjabol anyam meg tudna csinalni :)
    A gep osszerakas meg tok szokasos, az ember beledugja az alaplapba a CPU-t meg a RAM-ot, aztan keszen is van.

DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák