Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Na ez a gond...kipróbáltam a MediaPortal TV Servert, de gyakorlatilag félig sem működik az XBMC-vel. (lassú csatornaváltás, többnyire zöld kép a hanggal, vagy feketeség (HD felbontás), ha meg kép van nincs hang (AAC hang miatt). Ez a kódolásokkal volt összefüggésben.
(vmi mazochizmus folytán feltettem a TV Servert azon is lokálba, de pont ugyanez a helyzet)
Sajnos (márakinek) az XBMC-vel használhatóak többsége linux alapú, vagy nem ingyenes.
Egyenlőre átdugtam a tunert az ION-ba, megy a MediaCenterrel meg a Homesys-el. Egyenlőre itt tartok...még nem adtam fel, utánaolvasgatunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest