Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
üzenetére
Nagyon köszi a tippeket, de szerintem egyik sem lesz jó, bár nem nekem kellenek, csak próbálok segíteni (#43949) Yodafonnak. Az első ajánlásoddal az a baj, hogy hosszú, 5-8 cm-es volt a kiszemelt méret. A második továbbra is apa-anya (fényképek alapján), a harmadiknak meg az egyik fele két részből áll. Ha nem tud mindkét fél normálisan bepattanni az alaplapi tápaljzatba, idő után bizonytalan lehet a kontaktus. 
Na, a negyedik jó lehet (ha az anya részt lógva hagyjuk), csak ugye ez is elég hosszú. Majd Yodafon eldönti.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nagyon köszi a tippeket, de szerintem egyik sem lesz jó, bár nem nekem kellenek, csak próbálok segíteni (#43949) Yodafonnak. Az első ajánlásoddal az a baj, hogy hosszú, 5-8 cm-es volt a kiszemelt méret. A második továbbra is apa-anya (fényképek alapján), a harmadiknak meg az egyik fele két részből áll. Ha nem tud mindkét fél normálisan bepattanni az alaplapi tápaljzatba, idő után bizonytalan lehet a kontaktus.