Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
coolrob
üzenetére
Bár nem igazán használok Kodit,csak picit más aspektusból belekóstoltam, és láttam, hogy van olyan opció ami a filmkockasebességet a kijelzőhöz igazítja és fordítva, ott kell neked állítgatni, de nem akarok hülyeséget írni, ezt majd a rutinosabbak megírják. Viszont a tv-re ahová dugtad, jól be van állítva a 24p megjelenítés? Samunál ez pl. úgy van, hogy a forrás csatornát át kell nevezni Blu-ray-re. Nem tudom Sony-nál van-e ilyen lehetőség. Illetve 24p-ben is fogsz röcögéssel találkozni, ami elvileg nem olyan durva, mint a 60Hz-es pulldown, de őszintén szólva én sokkal nagyobb változásra számítottam, számomra csalódás ahhoz képest, hogy mennyire dicsérték...azt kell mondjam számomra tv-n ez a 24p-s kadenciahelyes megjelenítés nem váltotta meg a világot. Havernál vásznon a puldown nem zavar, tv-n a 24p viszont hosszútávon elég nyomasztó a szememnek...lehet, hogy csak meg kellene szokni, de részemről maradt egy minimális mozgás javító.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mozilla Firefox
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő