- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
bár az imént Mercutio_ kollégával már privátban megosztottam a tapasztalataim, ide is be kell másolnom:
a történet úgy kezdődött, hogy vettem tőle egy asus at3iont-i deluxe-t. beraktam a egy mini itx házba amiről most persze nem találok képet.. de ha hazamegyek lefotózom. már persze ha valakit érdekel..szóval NYILVÁN NEM Mercutio_ kolléga hibájából hanem az enyémből mivel azt hittem hogy a passzív alaplap azt jelenti, hogy nem kell venti hozzá nem is raktam rá, és szerintem ezért sülhetett kicsit meg a cucc a viszonylag szűkös házban, mint utólag kiderült a bios-a keveredett el némiképp. ekkor írtam asusnak, majd leleveleztem velük (mindenféle számlalevél vagy papír nélkül), egyik hétfőn INGYEN feladtam nürnbergi központi címre, onnan szerdán megérkezett prágába, aznap megcsinálták, és másnap délután azaz csütörtökön - alig 72 órával a feladást követően - a kezemben volt a megjavított cucc úgy, hogy fél európán át utazott. és mindez egy centbe se került.
ebből tanulva egy silent piros-fekete ventit hajgumiztam a bordára így is legalább ugyanolyan hangtalan mint azelőtt de legalább hűs.hwconfig: at3iont-i deluxe, 2x2g ram, tevii s471, 1.5tb hdd, harmony 650, yamaha rx-v550, lg 50pa6500, és egy magnat monitor 990 szett. (persze mindez egy 6nm szobában.... van értelme ám!)
azóta fut rajta egy netinstallos ubuntu+xbmc-pvr hts, egy lxde backend amit a munkahelyemen használok csak hogy a proxyt átlépjem, és ne baszogassanak a netezés miatt...tehát ubu, xbmc, cccam, oscam, hts, ezen nézek hdtv-t hd filmet, hd zenét szóval mindent.mindazonáltal nem vagyok teljesen megelégedve az xbmc addonokkal. pl itt van mindjárt a music scraper. sehogy nem tudom rávenni hogy megtalálja a zenéim.
sehogy = könyvtárstruktúrát átnyálaztam, id3 tagokat töltöttem, id3v2-tagokat töltöttem, semmi.
a filmeket a kettőspontot tartalmazó filmcímektől eltekintve többnyire megtalálja, és mindenféle elfogultságot mellőzve a port.hu scraper bizonyult a leghasználhatóbbnak. háóevör a programozója elég támadó stílusban válaszolt amikor próbáltam tanácsot kérni/nyújtani a nem megtalált filmekkel kapcsolatban.röviden..
Dirr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest