Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atilla001

senior tag

válasz Golden9 #992 üzenetére

Üdv. Nem volt elég hely a dying light the beast frissítéséhez ezért inkább badar módon letöröltem illetve eltávolítottam az epic kliesből szabályosan. Majd újra telepítettem a frissebb verziót, erre kiderült hogy eltűnt 130 órányi mentésem. Na most én nem izgultam, hiszen automatikusan alapértelmezetten be van kapcsolva a felhőbe mentés. De ha jól értelmeztem ez a szerencsétlen első indításkor nemhogy beszinkronizálta volna a régi mentést, hanem felül írta a semmivel szó nélkül. Mindenféle leírások szerint nálam nem a dokumentumok könyvtárban van a mentés hanem a saját könyvtárba tárolja elrejtve. Viszont eltávolításkor a teljes könyvtárat nullázza könyvtárastól. Tehát a szerencsétlen a mentést és a bekápot is letörölte a felhőt is felülírta. Ez most tényleg így van vagy kaphatom az agyvérzést? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez ennyire gagyi szar. Persze a kétségbe esett próbálkozások kozben felülírt mindent mindennel így már abban sem bízom hogy databackup-pal vissza lehetne hozni.
    Thx

Új hozzászólás Aktív témák