Hirdetés
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Frostpunk - Június 10-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Júniusi ingyenes Unreal Engine eszközök.
Third Person Story Adventure Template
ProInstance Tools Plugin
Stylized Forest
Underground Subway
Modular Low Poly Robots -
Golden9
veterán
Június 6-ig ingyen játszható a Hitman 3-ban a Párizsi küldetés.
-
Golden9
veterán
Rogue Company - Deadly Apparition Starter Pack - Június 17-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Among Us - Június 3-ig ingyenes.
-
maross
nagyúr
Odyssey Season passre ervenyesitheto a kupon? Egy ismerosomnek kellene, es ahogy nezem olcsobb az alapjatek+kupon és season+kupon, mint a a gold+kupon.
-
Golden9
veterán
NBA 2K21 - Május 27-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Májusi ingyenes Unreal Engine eszközök.
Endless Runner Creator
Low Poly Style Deluxe 2: Tropical Environment
Light Foliage
Advanced RPG System
Strike A Pose - Animation Pack -
Golden9
veterán
The Lion's Song - Május 20-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Pine - Május 13-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Áprilisra jött mégegy ingyenes Unreal Engine eszköz.
Animal Farm Sounds -
Golden9
veterán
Május 6-ig ingyenes.
Idle Champions of the Forgotten RealmsThe Epic Champions of Renown includes:
● Unlocks for the following Champions: Spurt (Slot 3), Krull (Slot 6), Black Viper (Slot 7), Hew Maan (Slot 8), and Nova V'Ger (Slot 11)
● Spurt Chests: 16 Gold Spurt Chests with 2 guaranteed Shiny equipment cards
● Krull Chests: 16 Gold Krull Chests with 2 guaranteed Shiny equipment cards
● Black Viper Chests: 16 Gold Black Viper Chests with 2 guaranteed Shiny equipment cards
● Hew Maan Chests: 16 Gold Hew Maan Chests with 2 guaranteed Shiny equipment cards
● Nova Chests: 16 Gold Nova Chests with 2 guaranteed Shiny equipment cards
● Two Familiars: Baby Spurt & Iris the Beholder -
Golden9
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
És most már az Alien: Isolation - Last Survivor is "Owned".
-
Vertigo18
addikt
Igen, behúztam az alapjátékot még egyszer. Fura is volt, hogy még egyszer meg tudom "venni", hiszen ilyenkor azt szokta kiírni, hogy "owned" (már megvan). Miután másodszor is behúztam, az alapjáték mellett megjelent, hogy "owned" (ergo harmadszor nem tudom behúzni), az említett DLC mellett a buy gomb virít, a "purchase history" oldalon pedig az utolsó tétel az "Alien Isolation". Nincs nyoma sehol sem a Dlc-nek...
-
Golden9
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
A "PURCHASE HISTORY" oldalon sem látod a lista tetején? Alien: Isolation néven adja hozzá.
-
Golden9
veterán
Április 29-ig ingyenesek.
Alien: Isolation
Hand of Fate 2 -
Golden9
veterán
Április 22-ig ingyenesek.
Deponia: The Complete Journey
Ken Follett's The Pillars of the Earth
The First Tree -
wjbhbdux
veterán
Az Epicnek majdnem fél milliárd dollárba került a játékok osztogatása az első 2 évben [link]
-
Golden9
veterán
3 out of 10: Season Two - Heti ingyenes játékként adják.
-
Golden9
veterán
Áprilisi ingyenes Unreal Engine eszközök.
Farm Animal Sounds
LowPoly Cats
Animalia - German Shepherd M
Animated Pond Fish
Modular House -
DVlad
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Grazie mille!
Másból eredt a probléma. Leírom röviden a bénázásomat, hátha más is beleszalad hasonlóba.
Ha valaki egy konzolon először játszik Epic játékkal, és nem kapcsolja azonnal Epic accounthoz, illetve nem hoz létre egyet rögtön (vagy nem kapcsolja meglévőhöz), akkor az Epic játék csinál egy "névtelen accountot" neki.
Mikor ez kiderül számára (mert például be szeretné kapcsolni a 2FA-t a Fortnite-ban), és készítene egy valós Epic accountot, amit hozzá kapcsolna a meglévő "névtelenhez", akkor elkövetheti azt a hibát, hogy azt a display nevet szeretné hozzá adni, amelyet az Epic (Fortnite) játékban használ. Csakhogy erre azt fogja kapni, hogy a név foglalt.
A megoldás az, hogy a Playstation (vagy az adott konzol) accounttal lép be az Epic oldalra, hogy kreáljon egy az adott konzolos névhez és emailhez passzoló accountot, de a display névhez egy másik (mindegy mit) nevet ad meg, ami csak az Epic honlapon lesz látható, a játékban, a konzolon marad az eredeti neve.
Az egészet inkognitó oldalon kell csinálni.Kb. 10 perc után válaszoltak, és nem gép, hanem konkrét, kompetens, segítőkész arc. Leveleztünk párat, maximálisan elképesztőek voltak. Le a kalappal!
-
DVlad
őstag
Ciao!
Segítséget szeretnék kérni.
Van 2 konzol, mindkettőn van Fortnite. De az újabb accountba nem tudok belépni valamiért PC-n, hogy a 2FA-t bekapcsoljam, mert azt írja, hogy "Sry the credentials you are using are invalid." Én ezt nem tudom értelmezni. Mi a gond?
Azért furcsa, mert vásároltam már többször is (vbucks, stb.) ezen az accounton, azzal nem volt gond soha.
Előre is köszönöm a segítséget, észrevételt! -
Golden9
veterán
Neon Abyss - Alter Ego DLC Pack - Április 8-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Tales of the Neon Sea - Április 8-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
A HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 GOTY Edition is a fiókhoz adható a harmadik rész megléte nélkül.
Szerk.: A "kosárba" adás után lesz ingyenes.
-
Golden9
veterán
Felkerült az Epicre egy ingyenes HITMAN 3 - Free Starter Pack.
-
Golden9
veterán
Ma még ingyen kipróbálható a Watch Dogs: Legion.
Szerk.:
Uplayon Holnap délutánig. Watch Dogs: Legion.
-
Golden9
veterán
Creature in the Well - Április 1-ig ingyenes.
-
Hokunda
senior tag
Ez a 'csoda' másnál sem tölt be? Se a kliens, se a böngésző nem éri el. Nem belépni nem tudok az accba, egyszerűen nem jelenít meg semmit!
-
Golden9
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem az a baj, hogy két lapon vannak megnyitva, és a játék behúzása után a másik lapon nem frissíted az oldalt, így az még úgy érzékeli, mintha nem lenne meg az alapjáték?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
előbb az alapjátékot kell
-
Golden9
veterán
Magic: Legends - Epic Planeswalker Starter Pack - Április 6-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
"Szándékosan "címeztem" meg a tapasztalattal rendelkezőket."
Dehát én sokat tapasztalt fórumolvasó vagyok
. -
Golden9
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Mindig kell az Epic kliense is. Azért adják az ingyen játékokat, hogy kénytelen legyél használni a kliensüket. Az ő szempontjukból annak semmi értelme nem lenne, hogy bezsákolod náluk a játékot, majd többet feléjük se nézel.
-
Golden9
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Jön a közösségi frissítés, de még itt sem említik.
-
SenorGrande
senior tag
Az ingyenes GTA 5-ről kérdeznék, akinek van ezzel tapasztalata.
Mindig kell hozzá az Epic kliens, vagy hozzáadódik valamilyen módon a Rockstar Launcherhez, és indítható onnan, önállóan? Ha igen, később le is tölthető ott? -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet képet (avatar) berakni a profilodhoz?
-
Golden9
veterán
The Fall - Március 25-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Surviving Mars - Március 18-ig ingyenes.
-
_drk
addikt
Sziasztok!
Szeretném feltenni a morrohun magyarítást az Epicen megvásárolt Pillars of Eternity játékhoz.
De már az elején azt írja ki hogy nincs telepítve a játék, ha kiválasztom a mappát akkor is azt írja hogy csak az adott mappához telepíthető.
A játék fut rendesen, tehát biztos telepítve van!
PLS HELP!
-
Golden9
veterán
Wargame Red Dragon - Március 11-ig ingyenes, és van még hozzá négy ingyenes DLC:
Wargame: Red Dragon - Russian Roulette
Wargame Red Dragon - Second Korean War
Wargame Red Dragon - Norse Dragons
Wargame Red Dragon - The Millionth Mile -
Golden9
veterán
Márciusi ingyenes Unreal Engine eszközök.
Medieval Castle Modular Vol 1
Hack And Slash FX
Office Scene
Advanced Vehicle System
Turn-Based jRPG Template -
Golden9
veterán
Sunless Sea - Március 4-ig ingyenes.
-
robogo81
senior tag
Február 25.-ig ingyenes.
-
ImACeltic
őstag
2018 végén vagy 2019 elején vettem meg a store-ban a Subnautica-t. Beletoltam 12 órát kb aztán félreraktam. Most újra elindítottam és nincsenek meg a mentéseim. Rákerestem, hogy van-e felhőmentés az Epic-nél és azt találtam, hogy 2019 augusztisu update-el rakták bele. A gépemet 1-2 hónapja újratelepítettem. Szóval a mentéseimet gondolom már nem tudom előbányászni sehonnan......?
-
Golden9
veterán
Halcyon 6 Starbase Commander - Február 18-ig ingyenes.
-
robogo81
senior tag
A neten annyit találtam megoldásnak hogy:
Vagy a C:\Windows\System32\CompatTel\ mappából kellene átmásolni a Api-ms-win-downlevel-kernel32-l2-1-0.dll-t a epic launcher exe mappájába(\epicgames\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries mappa).
Vagy ez a fájl hiányzik(mert valami frissítés/defender törölte a C:\Windows\System32\CompatTel mapából)és le kellene tölteni megbizható forrásból és oda bemásolni.
Vagy átmásolni a C:\Windows\System32 mappába simán.
nem 100 hogy minden működik,de van akinek az átmásolás után nem volt hibaablakAz enyémet felraktam a drájvra ha kellene(ha jó hozzá)
-
Nagus
senior tag
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e a képen lévő hiba? Olyan 1 hónapja van jelen nálam, ha bezárom az ablakot akkor a kliens fogad és simán be tudok jelentkezni, frissül minden, és tudok játékot indítani. Próbáltam a kliens újratelepítését az megoldotta az első indításnál, majd a másodiktól ismét ugyan ez van.
-
Golden9
veterán
Friss Unreal Engine hírek.
A sneak peek at MetaHuman Creator: high-fidelity digital humans made easy.
-
Golden9
veterán
Február 11-ig ingyenes a For The King (Másodszor.), és a Metro: Last Light Redux.
-
Golden9
veterán
Februári ingyenes Unreal Engine eszközök.
Supermarket
Bossy Enemy Animation Pack
Winter Forest Set
Stylized Modular Character
Industrial Area Hangar -
ImACeltic
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nálam ezt tegnap produkálta, úgyhogy ezt valószínű nem javították.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
ImACeltic
üzenetére
"A Kingdom Come: Deliverance játéknál Ti is tapasztaltatok képvibrálást? Eléggé látható és zavaró, 60 fps alatt főleg."
Nekem pont ezért ment el a kedvem tőle annak idején. Ha nem is vibrált, de nagyon furcsán frissítette a képet, pedig nekem is 60fps körül volt. Ez már több mint egy éve volt, lehet h azóta jött rá patch.
-
ImACeltic
őstag
Hali!
A játék topikja halott, úgyhogy itt kérdezem.
A Kingdom Come: Deliverance játéknál Ti is tapasztaltatok képvibrálást? Eléggé látható és zavaró, 60 fps alatt főleg. Az segít, ha 60+ az fps, de ne legyen már ilyen alatta sem.
-
l.skywalker
titán
Epic Game Store Stats 2020
-
Golden9
veterán
Galactic Civilizations 3 - Január 28-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
STAR WARS Battlefront 2: Celebration Edition - Január 21-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Crying Suns - Január 14-ig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Januári ingyenes Unreal Engine eszközök.
Advanced Puzzle Constructor
Western Desert Town
Sword and Shield First Person Animation Set
Smoke Builder
City Subway Tunnel -
ledgeri
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére

Amit vettek arról van pénzügyi mozgásos nyom (nem ingyenes drop vagy valami volt)? Mert akkor az alapján biztos, hogy vissza tud keresni a support!
Szóval először rutin dolgok: ha volt bármi korábbi email, vagy pl a mostani ingyenes játékot csatolják a fiókba, akkor megjön az email rendesen? Ha jelszóhelyreállítós emailt kérnek akkor az megjön rendesen? Van 2FA? Volt korábban?
Ha a fenti pakk oké, akkor a rutin után meg kell nézni, hogy mikor volt mi véve pénzért, erről kikeresni a visszaigazoló emailt, emaileket. Ha az megvan, de nincs a könyvtárban x-y, akkor visszakeresni a banki adatokat (egyedi csak általatok ismerhető tranzakció azonosítókat), és kívülről, nem a gyanús accounton keresztül megpróbálni a supportot, mind a "hivatalos", mind "gyanús account" ismert adataival készenlétben, de az adatokat csak akkor megadva ha kérik, és csak miután kérik (most láttam, hogy mi a módszer... de n értsd jól)! Így ha biztos, hogy nem a fenti "újra-reg" esete áll fent, és biztos, hogy "Valaki kívülálló" mókolhatott, kizárjátok, hogy a kívülálló esetleg belelásson! -
Nincsenek keresztbe használva... Mindkét srácnak külön PC-je van és ezt az epices mizériát leszámítva nem szokott komolyabb gondjuk lenni, pedig van egy halom játékuk. Igazság szerint nem nagyon szoktam belefolyni abba, hogy mi van a gépükkel, én elpötyögök a sajátomon, linuxon. Egyébként az első problem az tényleg főleg figyelmetlenségből fakadt de ez a második totál érthetetlen......
A gépeket én építettem nekik de mivel már vagy 10 éve nem játszok, fingom sincs ezekről a dolgokról..... -
ledgeri
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Milyen a családi jelszó használati gyakorlat? Csak mert passzívan követve is más furi a story...
Hány gépen vagy hány account (nem csak epices) van kereszbe használva? Lehet, hogy egy nagy átnézés és cserék kellenének, és ha nincsenek akkor meg jelszókezelők bevezetése... -
wjbhbdux
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
ha ellopták, lehet hogy egy másikat regisztráltak a helyére hogy bonyolítsa a helyzetet.
nem kapott egy "Email Updated for Epic Games Account" üzenetet amikor kezdődtek a problémák?
vagy nem lehet hogy a múltkori nagy belépési kísérletek között regisztrált egy hasonló fiókot és most rosszra lép be?
-
Újra jelentkezek Uraim!
Nem tudom mi a túró van a srácaimmal de most a másiknak van problémája. Ha belép az epic accountjával akkor egy másik felhasználónév jelenik meg nem az övé (ez a falhasználó nagyon hasonlít a reges email címére) . A barátlistája eltűnt, plusz a játékok többsége is. Azt nem értem, hogy ha valaki feltöri akkor miért nem változtat email címet és jelszót? A fiam jelszót is változtatott de a cuccai, barátai eltüntek...... Mi ez? Írjunk a supportnak? ... -
Golden9
veterán
válasz
üzenetére
Jurassic World Evolution - Az utolsó.
BUÉK!
-
Golden9
veterán
Torchlight 2 - Ingyenes. (Másodszor.)
-
-
-
Golden9
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
-
Üdv uraim! A fiamnak hibaüzivel nem engedi a belépést. Hol tudok írni a supportnak a problémáról?
-
Golden9
veterán
Solitairica - Holnapig ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.