Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Nodes of Yesod
azok a játék zenék... agyam eldobom... a hetekben a race ace zenéje szólt az agyamban, meg a nodesé
arra gondoltam, hogy lementeném wav-ba a csatornákat külön-külön, majd keresnék valami mp3/wav -> mid konvertert majd variálnék vele picit (reason)
az a rengeteg klassz game, meg zene... hihetetlen volt
volt egy music nevű progi, 3 nótát tudodd, egy beatles, egy wham és egy yazoo nótát tolt, közben klassz animációval, órákat tudtam hallgatni ezt a három számot gyerekként
nomeg mostanában is lement párszor ez a három szám.... az eredetijüket nem ismerem, csak a Beatles-t de az is jobb így kockábalegnagyobb az enterprise, de jól elbaszták sajna, mekkora lett volna ha a vezetés nem kúrja el, talán eljutottunk volna oda ahol ma az amiga van
-
vedini
őstag
sajna odaadtam uncsi tesómnak (lehet visszakérem mert csak porosodik nála)
egyébként marha nagy szívás volt, a magnós téma,
mindig is szerettem volna floppy-t, de túl drága volt, ha akkor lett volna, lehet ma már programozó lennék
a bővítést (512kb) a catridge helyére kell rakni, sokat dob rajta a gyakorlatban?
gépi kódu prgramozást csináltál már? -
neduddki
nagyúr
HI!
KOsoznom de nem hinem hogy a lassan 15-20 eves hazettaim kitunoen uzemelnenek meg, meg aszt se tom gol vannak, /elveszve:- (((/ meg itthon se orulnenek ha a gyonyoruen kimunkalt konyveloprogik-rol vissza ken ulni a regi sajat penztarkonyvemre, meg nehezen vennek a 733-as p3ak cserejet a 4mhz-re:- )))
de relikviank jo lesz nem hinenm hogy agykran akarom hasznalni:- )))
De ah amar itt tartunk, az enymenk votl egy ojajn kmmmm ''kompatibilati'':- )) problemaj hogy nem minden tv-vel vot hajlando mukodni, a mukodes emg ment is rajta de a jatekprogikab mar be is halt, ha kihuztam az mazzagot a tv felol akkor egybul rendeb vot minden...:- ((( nektek ne vot ijen bajotok???
amugy nalunk egy citizen 120d-val uzemelt, meg egy 60 perces kazi egyik oldalara vegig a pezntarkonyv progi volt felveve igy ne kelelt ossze vissza tekergetni csak avegen vissza:- )))
duv
neduddki
mod: hmmmmmmmm vannak arak:- )))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest