- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
A Xiaomi csak a szokásos utat járta be. Eleinte csalogató volt az alacsony áraikkal, aztán amikor kezdték nyeregben érezni magukat, szépen felfejlődtek a nagyokhoz árban (is). Ultragáz, hogy lassan 100-120 alatt alig van valami. Értem én, hogy infláció, meg euró, meg drága a kenylér is, de a fizetések mindezt nem követik! Magyarán, egy átlagembernek nem fogja futni lassan egy közepes telóra sem.
El lehet felejteni lassan az új telefonokat. Ki lehet bármikor fogni használtan 100x jobb cuccokat, sokkal olcsóbban, mint ezek a telefonok 150 körül, a 8 mp-es ultra(gáz) széles, meg 2 mp-es makró szarjaikkal. -
SkyLine3000
addikt
Azért nem használ ám mindenki wazet és zenei streaminget is a többi szar mellett. Én sem. Van, aki kevesebb appot használ és simán elvan 4 gb-al is és van, akinek meg 12 sem elég, mert folyamatosan azt a k telefont nyomkodja és vagy 100 appot használ egyszerre.
De az tény, 3 dologból sosem elég: ram, háttértár és aksi. Ezekből sosem baj, ha több van, mint amennyi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jelenleg is zajló esemény már a negyedik premier, de ezúttal már a hazai.
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke garanciával
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest