- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Sztem a gdf előnyben van a stroggal szemben.
-
cfg gyárto cuccos
[link] -
keIdor
titán
Test: [link]
-
Memphis79
aktív tag
Háát annyit kelett várni rá,hogy ez nagyon elkésett............
-
Drizzt
nagyúr
Rivatunert töltsd le, s keresd meg benne opengl beállításoknál, hogy valami dxt1 force instead of using dxt3, s ezt állítsd át ellenkező értékre. Viszont az fps_max kiütését hogy kell megcsinálni, hogy menjen is? Muszáj lenne valami külső cfg hozzá? Ha igen, esetleg valaki megírná, s feltenné valahova? Thxxx.
-
Ragnar_
addikt
Így van a Quake2-ben voltak a stroggok , ami az egyik játszató fél. Mondjuk kicsit nehezebb kiigazodni a cuccaikon , hogy mi mire való , viszont a játék nekem határozottan tetszik. A quake4-nél sokkal jobb. Azzal kb. 20 percet tudtam játszani. Egy kb.10-10 fős szerveren ,csapatban már elég jól játszató a game , nekem a játékmenet is tetszik, nem DM , meg CTF , hanem különböző küldetéseket kell megcsinálni , turreteket lehet telepíteni stb..
-
elit_hun
őstag
[link]-----> ha valakinek errort ír ki
-
Pala
veterán
Hali!
Valaki tudja esetleg, hogyan lehet kikapcsolni ezt a 30fps limitet?
Felettéb zavaró így játszani. -
Gerr'y
senior tag
Carmack bátyó nem fog sok Ferrarit venni a játék utáni bevételéből.
Splash Damage pedig benézte ezt a történetet egy kissé. -
elit_hun
őstag
ó a <moderálva> életbe
Most telepítettem a DEMO-t, és a következő hibaüzit kapom: Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2 most telepítem újra a drivert, talán az megoldja
-
Dilikutya
félisten
A Doom3 és a Quake4 is támogatta a Radeon 8500-öt, akkor ez elvileg miért nem?
-
Balancee
aktív tag
A quake nevet azért kapta mert a quake világban játszodik. Amugy minnél többet játszol vele annál több dologra jösz rá is igy számomra kezd érdekes lenni.
Jasonchan A régi drivert driver cleanerel távolitsd el csökkentetmodban. Ugyanis a másik driverböl hagyhat szemetet. A hiba üzenet, meg egyértelmüen a driveredre vonatkozik.
Én is kaptam ezt az üzit elöször, tweaker driverem volt. Lecseréltem az eredetire és mükszik. -
Drizzt
nagyúr
A rivatunerrel be lehetett állítani, de az fps limit eltörlése nálam nem megy. Vagy nem konzolban kell beírni a cuccokat?
-
ToxLee
őstag
Nekem se megy. Se régi se új driverrel.
Azt írja ,hogy: NVIDIA display driver files from different(incompatible) versions of the driver have been detected. Nvidia OPENGL acceleration is disabled in order to maintain system stability. To resolve this problem, update the NVIDIA display driver. The latest driver is available at www.nvidia.com. Huh.
-
soulcube
aktív tag
Felraktam én is a demót... Mit ne mondjak a grafikája körülbelül a középszerűség határát súrolja. A játékélmény sem igazán fogott meg, annyi minden van a képernyőn, hogy nagyon nehéz megszokni, mi merre található. A régi Quake-ekre jellemző ''zúzda-élmény'' sajnos teljesen hiányzik. Ez a játék még jó, hogy megkapta az Enemy Territory előtagot mert Quake-hez ez nem nagyon hasonlít...
Talán a teljes jobb lesz -
Haart
addikt
Nekem valami hihetetlenül szaggat, és nemtudom hogy miért, pedig uj driver van fenn mindenből, de nagyon ramaty így. Ilyen gépen így szaggasson itt valami nincs rendben.
-
Nem akarok vészmadár lenni ,de szerintem ez bukta lesz..
Persze lehet,hogy nézek egy nagyot amikor kiderül,hogy tévedtem.. -
Hát felraktam ezt a nemtomineknevezzeleket
Unninstall...
COD2 fényévekkel veri mind látványban, mint játékmenetben.
Ebből nem lesz űrhajó -
Mozso26
senior tag
A legujabb 32-bites a 163.44-es. Oké azért ilyen gyenge a graf h jol mennyen a jatek gyengébb gépeken de hát ez akkor is nagyon karcsu, ráadásul valaki beirta h 30fps limit van benne a fölé nem megy ez is érthetetlen számomra. A graf pedig igenis lehetne szebb ott van a Bf 2142 az szebb a cod2is sokkal szebb és jobban optimalizált....stb.
-
alien_
őstag
A grafikával nem lenne baj, ha a játékélmény ellensúlyozná..
Kb 5 perc játék után első benyomás (igaz, csak ai ellen): másik néven kaptunk volna egy közepes battlefield klónt, de így a Quake név alatt.... Hol a strafe-jump?? Hol vannak a quake (minőségű) fegyverek? Ajjajj....
GRAW2 -nek nyomába sem ér nálam. Aztán ki tudja, egy lanparty után lehet, hogy megváltozna a véleményem... -
Drizzt
nagyúr
Xp alatt, ezzel a hibaüzenettel:
''Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2''
Nem indul el. -
Na meglestem a demót,és mit ne mondjak elég bénára sikerült.
Jobbat vártam sokkal,10 perc és uninstall volt..
De kinek mi ugye.. -
Balancee
aktív tag
Csaotok! Innen szedjétek. ehez nem kell semmiféle kulcs és jol jön.Nekem 15 perc volt 940k val. [link]
Igaz nekem valamiért nem indul, de mint sok mást ezt is a vista számlájára irom. -
Dilikutya
félisten
Kint van a demó, de kód csak este 6 körül lesz: [link]. Egyébként 728Mb.
-
Dilikutya
félisten
Hétfőn (10-én) demó: [link]
-
Memphis79
aktív tag
Senki nem nyomja?
-
Memphis79
aktív tag
VKI????????????????????????
-
Memphis79
aktív tag
Háj sráácok!
Vkinek egy kulcsa lenne?
THX -
rollins
őstag
Kulcsról lemaradtam én is, ami talán nem is olyan nagy kár. A béta 2 -vel meg indítok egy servert magamnak botokkal, próbának jó ez is.
-
rene85
aktív tag
Hehh. Igen. Itt van a régi gépes topik, direk ilyeneknek nyitottam.
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=594013
Van otthon fehérváron egy 3ghz-es p4-es egy 6800gs-sel, de már nem sokat vagyok otthon, pesten egy noti van meg ez a gép, amit próbálok használhatóvá tenni, moddolni, stb, de még nagyon az elején vagyok.... De minden ötletet szívesen veszek -
fnatic
tag
Nekem van hozzá kulcsom.. tolom is minden nap a gamet most.. elég jó.. bár eddig q3-aztam szal más stílus. A teljes szeptemberben jön ki.
Ki lehet próbálni ingyen, igényelsz egy kulcsot és kész. [link] Én már a béta 1hez igényeltem és ugyanaz a kulcs jó a béta 2-höz is.
Egy kis ízelítő az első hivatalos etqw versenyről (Quakecon): [link]. -
Spirit
őstag
Sziasztok!
Most jutottam oda,hogy kipróbálnám a betát, de nem tudok hozzá már szerezni kulkcsot.Nincs köztetek valaki, aki már nem használja a kulcsot, és esetleg meg tudna vele dobni? -
feka007
veterán
Ez a stuff mikorra várható? Remélem előbb kijön az UT-nál, akkor lesz egy kis esélye ellene. Persze a grafika nem minden, de így előre úgy tűnik, az UT viszi majd az év multis őrülete prímet
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
a game nem most (aug eleje körül) jelenik meg?
lesz neki SP része vagy csak MP: -
rene85
aktív tag
béta kód valakinek? UP!
-
rene85
aktív tag
a sima ET piszok jó játék, pláne lan-ban. nem csak értelmetlen lövöldözés, meg egy bomba mint a csében..... szóval nincs kódja senkinek? a béta használhatatlan anélkül.
-
feka007
veterán
Hali!
Látom torrenten fenn van a béta, érdemes leszedni szerintetek? -
Kanczy
veterán
érdekesnek tűnik a játék,de ez is lassú,monoton típusúnak hat első látásra...meglátjuk
-
rene85
aktív tag
UP!
-
rene85
aktív tag
UP!
-
rene85
aktív tag
UP!
-
rene85
aktív tag
Holla. Sikerült valakinek kulcsot szerezni? Nagyon érdekelne. Torrenten persze még tölthető a béta, hiába szedték le a szerverekről. A LAN game letiltva, single letiltva, tehát offline profilt létrehozni felesleges, az online-hoz meg kód kell...
-
mcwolf79
veterán
A bétához hogy lehet kulcsot igényelni?
-
alien_
őstag
Pc Gamer Rivjú
[link] -
tv123
csendes tag
hali! az ET-nek elég béna a szerverlistája és néha csak úgy hozza be a dolgokat ha a különböző opciókon állítgatsz pl a Source-nál internet/local/favorites stb
amúgy ajánlom ezt az oldalt:[link]
itt gyakorlatilag bármilyen szervert megtalálsz, egy csomó filter lehetőség van és az ip cím alapján csatlakozhatsz -
alien_
őstag
Úgy tűnik, kezd aktualitása lenni a topicnak.
A PC Gamer magazin 06.07-én megjelenő számának mellékletén elvileg egy hosszabb rivjú mellett egy demó is helyet kap a Quake Wars-ról!
[link]
Jobb esetben már ma kipróbálhatjuk=) -
oltarok
csendes tag
Igen, télleg nem ide gondoltam. De sajna úgylátom probléma nem csak erre a játékra terjed ki, mert cod2-sem működik. És All seeing eye, meg Xfire is csődötmond. Úgyhogy mostmár nem tom hova kéne írnom. De köszi a segítséget.
-
oltarok
csendes tag
Senkinek sincs ötelete, hogy mi lehet a baj???
-
oltarok
csendes tag
Hello. Segítségre lenne szükségem. Pár napja felraktam gépemre ET-t, de nem akar működni. Egyszerűen nem hozza be serverlistát. Sokat szenvedtem vele, raktam rá patcheket, frissítettem punkbustert, raktam rá modokat stb. de semmi változás. Gondoltam biztos router zavar be úgyhogy azon is állítgattam de semmi, szal fogtam kikötöttem, és simán modemmel léptem fel netre, de legnagyobb meglepetésemre ígyis ugyanaz a gond. (Ráadásul gépen nincs tűzfal). Kipróbáltam bátyám gépén is hogy hátha mégis gépemmel van a baj, de ugyanez a helyzet. Ezután felraktam All-Seeing Eye-t de az sem látja servereket. Megnéztem portfigyelő progival és láttam hogy a játék és az All-Seeing Eye is folyamatosan próbálgatja servereket, de válasz sehonnan sem érkezik. Mostmár nincs több ötletem hogy mi a hiba oka. Kérem hogy aki tud segítsen. Plííííz. Üdv: Viktor
-
knbs
senior tag
[link]
Kis info meg -
Dilikutya
félisten
Quake Wars előrendelés: [link].
Dehogy lesz ez ingyenes... -
Dilikutya
félisten
ET: Quake Wars csak 2007-ben: [link].
Amúgy ez is ingyenes lesz?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Beindult a honlap: [link].
-
overclk
tag
Kicsit nagyon rossz helyen érdeklődsz ugyanis ahol most vagy az a Enemy Territory: Quake Wars elnevezésű még meg sem jelent játékkal foglalkozik.
Bővebben: link Biztos hogy az a moderátor ide irányított ?
[Szerkesztve] -
penge111
addikt
Sziasztok a moderátor ide irányított akérdésemmel, remélem ti tudtok erre válaszolni!
Egy kis segítséget kérnék! Tegnap már kérdezgettem erről és sokan segítettek is.Szóval megvan az Enemy Territory nevű játék, amit majd lanon szeretnék tolni 3-4 haverral(nincs netünk), állítólag van hozzá olyan patch féleség v. progi amivel botokat lehet berakni a játékba. Valaki nem tudná nekem megmondani, honnan szedhetném le ezt a botos patch-et? Előre is köszönöm
Ui: én már kerestem mindenütt de nem találtam! -
d3rad
tag
Ja és majdnem elfelejtettem. Itt egy link, ez a közvetlen fejlesztők oldala.
http://www.splashdamage.com/ -
d3rad
tag
Na végre.
Pénetken a G4TV-n uj infok derülhetnek ki az ET: Quake Wars-ról. Sőt nem csak arról, hanem a Q4-ről és a Doom filmről is.
http://www.g4tv.com/g4tv/episodes/4178/Wild_On_Enemy_Territory.html
Tehát Todd Hollenshead itt fog emliteni pár dolgot a készülő két játékukról és a filmről is.
Ha lesz vmi ujdonság, akkor beirom ide. -
d3rad
tag
Hát szerintem sem lesz legalább 1 évig semmi uj info, nem hiszem, hogy az id ugyanazt végig akarja játszani, amit a Doom 3-mal csinált. Azért nem lesz olyan nagy érdeklődés a game iránt, mert doom3engine és azt már látta mindenki, még ha módositva is lesz vmilyen szinten + jon majd az UT2007. Szerintem ezen tényezők miatt nyugodtan irhatják tovább és igy sokkal nagyobb sikere lehet, hogy nem lesz a Splash Damage csapatán olyan nagy nyomás.
Saját véleményem szerint a CS: Source-t és a Battlefield-et le kell hogy nyomja!! -
overclk
tag
Gondolkodtam azon, hogy nyissak -e topicot a játéknak aztán megelőztél
Nem baj, remélhetőleg itt minden érdemleges info helyet kap majd a jövőben. Szvsz ugyanaz lesz ezzel is, mint a doom 3 -al annak idején: kidobtak hamarjában 2-3 nagyfelbontású képet, majd kis szerencsével láthattunk egy nem hivatalos kamerás videót és ezek után jó eséllyel lehet 1 évig nem lesz semmi érdemleges... (bár ne így lenne)
Szerintem ezzel az Id.Soft azt akarja demonstrálni, hogy igenis kitűnő (HL2 -höz, Far Cry-hoz hasonló...khm) kültérben játszódó játékot (is) tudnak csinálni a doom 3 enigen segítségével. Valószínűleg sikerülni fog nekik ezt bizonyítani, de CSAK és KIZÁRÓLAG akkor ha nem késnek vele 1 évet, mint a D3 -al a korabeli csúcsjátékokhoz viszonyítva...
Nah majd kutakodom még és jövök infokkal, de most nincs túl sok időm.
[Szerkesztve] -
d3rad
tag
Elsősorban az érdekelne, hogy miként módositották az engine-t, milyen eljárásokat alkalmaztak, a megatextúrázáson kivül lesz-e vmi ujabb eljárás, amit a Doom 3-ban nem láthattunk?
Esetleg tudtok-e ezzel foglalkozó külföldi fórumot?
Előre is kösz. -
d3rad
tag
Sziasztok!
Nem találtam ezzel a játékkal kapcsolatos témát, ugyhogy gondoltam nyitok egyet.
Eddig annyit lehet tudni, hogy lassan 2-3éve fejleszti titokban az id software és a Splash Damage (ugye Wolfeinstein: Enemy Territory), természetesen a doom3engine-t fogja használni egy kis módositással (megatextúrázás) és (elsősorban) multi élvezetre lesz kihegyezve.
Többet nem is akarok irni, hiszen Flatline már mindent leirt a Hardwired-en, itt találhattok trailereket és képeket is.
http://www.hardwired.hu/search.php?q=quake+wars&x=0&y=0
Várom véleményeteket, esetleg ha vki tud vmi uj info-t, irjon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby elektronika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Így használod a ChatGPT-t
- Autós topik
- További aktív témák...
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest