Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- E-book olvasók
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Közbe felidegesítettem magam és úgy döntöttem váltok 9. generációs intelre
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik