Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Tavaszi hardvernyitány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Közbe felidegesítettem magam és úgy döntöttem váltok 9. generációs intelre
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen program, ami...?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik