Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Sziasztok!
Sudachi emulátor, s23 ultra. Vannak bajaim. Egyik, érthető segédlet van ahhoz, hogy valami formán cheat kódokat lehessen használni benne?
Illetve egy Shotemup gyűjteményt csak úgy tudtam leszedni, hogy NSZ kiterjesztésűek a fileok.
azzal mit lehet kezdeni (ha lehet), hogy megegye őket a Sudachi emulátor? Igen kezdő vagyok, de idáig már eljutottam , hogy fut Androidon a Sudachi, és 3-4 játék....
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azzal mit lehet kezdeni (ha lehet), hogy megegye őket a Sudachi emulátor? Igen kezdő vagyok, de idáig már eljutottam , hogy fut Androidon a Sudachi, és 3-4 játék....