Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Erről nyugodtan tegyél le, mert a sebessége jóval az általad gondolt alatt lenne. Vagyis: használhatatlan. A megosztó progik sem a legjobbak, nekem egyik sem ment, de láttam olyan opciót is valamelyikben, hogy soros vagy párh. kapcsolatot osszon meg. Viszont egy ilyen kábel nem hálókábel árban van. (pontosat sajna nem tudok mondani, de ha ide kábel 7-800 akkor ez mennyi lehet?). Veszel egy 10-es hálókártyát, használtan 1-2000 ft, meg koax, aztán oké. De szerintem ezzel kapcsolatban meg kéne kérdezned apudat is. Én pl. morci lennék, ha valaki szó nélkül megbütykölné a gépem :)
Aktív témák
Aktív témák
- MÁV topic
- OTP Bank topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest