- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Bash
őstag
Operát használok. Én eddig mindig képként szúrtam be a smiley-kat, az IMG tagokat beírni nem tart sokáig nekem, ha meg behúzom a smiley-t, akkor beírja a címét, de így mindig le kellett nyúlnom az egérhez. :B
Ezek után már csak meg kell tanulnom a kódokat, és ígérem több smiley-t fogok használni. -
Bash
őstag
Hidd el, én is mondtam már neki egy párszor. Meg hogy partícionáljon, de sajnos azt sem tudja, hogy hogyan kell. Nem baj. Ebből hátha tanul majd.
Köszönöm mindenkinek. Ezek szerint felhasználó törlés, újra létrehozás, ha ez sem megy, akkor reinstall. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen problémát nem lehet megoldani másképp. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
A rendszer WinXP Pro angol. Nincs valami használható ötlete valakinek?
-
Bash
őstag
Sziasztok!
Egyik haverom eltűntette a Taskbar-ját és a Start Menu-jét. Az asztalon az ikonok látszanak, explorer.exe fut, Control Panel-ben ha rákattint a Taskbar and Start Menu ikonra, akkor nem csinál semmit. Két felhasználó van a gépen, a másik felhasználónál minden jó. Mondjatok valami okosat!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest