- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arp
csendes tag
válasz
Rickenstein #7 üzenetére
Igen. Ld. 1. hsz.
-
arp
csendes tag
válasz
Rickenstein #2 üzenetére
Nehéz lenne felidézni, mert sok mindent dobáltam fel egyszerre az új rendszerre. Épp azt akarom elkerülni, hogy egyenként végig keljen nyálaznom a programokat. Persze nincs ANNYI fent, a végső megoldás ez lesz, csak gondoltam, megkérdem, nincs-e célszoftver.
-
arp
csendes tag
Tehát eltűnt ez a shortcut kombináció, de olyan szinten, hogy pld. a Wordben nem tudom (újra) megadni. Más programokban sem működik. Ctrl+más működik, Alt+F4 működik, ezt foglalhatta le valami magának. Tudtok esetleg egy programról, ami a gépen lévő összes program gyorsbillentyűit kilistázza?
Hálás köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest