Hirdetés
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Találtam egy Canon PowerShot SD1000 Digital Elph kompakt fényképezőgépet fekete tokban ma az Erzsébet híd budai hídfőjéhez közel. A tulajdonosának ellenszolgáltatás nélkül visszaadom. Természetesen valamiféle meggyőző bizonyítékot várok, hogy valóban az ő gépe, például a sorozatszámát, vagy hogy milyen képek vannak a memóriakártyán (meglepő módon a mai Critical Mass-ról nincs rajta kép, ezzel ne is próbálkozzatok
). Ebben a topicban vagy privátban elérhető vagyok minden nap.
-
Hydra SR
addikt
Szerintem a kereskedelemnek ez nem feltétlenül érdeke, akkor miért költene egy ilyen adatbázis kiépítésére és fenntartására?
Ennek ellenére nem hülyeség amit írsz, Dell szervizben dolgozom és a Dell nyilvántartja a bejelentetten lopott notebookok gyári számait és amint beviszed egy Dell márkaszervizbe, lefoglalják és kikérdeznek (mármint a rendőrök akik addigra már ott vannak, mert a hibabejelentéskor elkérik a sorozatszámodat is a szervizben). Szívás, ha nem te vagy a tolvaj. De ha apróhirdetésből vennéd, akkor előtte érdeklődhetsz a Dellnél, hogy nem lopott-e mert akkor nem veszed meg. Ez gátolja a lopott cuccok eladását.
Ennek mintájára nem tartom elképzelhetetlennek, hogy fényképezőgépgyártók is csinálnak ilyet a magasabb kategóriákban, de ehhez kell a világgarancia, hogy jól működjön, különben nem a márkaszervizbe fogod vinni. Nem hallottam még ilyenről, hogy fényképezőgépekkel is lenne ilyen de engem is érdekelne. Többiek, hallottatok ilyesmiről?
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Azért mert máshol is van ilyen, még nem baj, hogy most már itt is. Nem az volt a cél, hogy elsők legyünk. És nem értem, miért vagy ilyen ellenséges, sérti az érdekeidet ez a topic? A legrosszabb ami történhet, hogy soha senkinek nem fog segíteni. De ártani sem, legalábbis becsületes embernek biztosan nem.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Esetleg ide tartozhat az is, amikor nem ellopják csak elhagy valaki valamit és egy másik fotós találja meg, pl pár hete találtam a Citadella párkányán egy Canon akksit. Hirdettem is, hogy aki elhagyott egy ilyet az nálam átveheti de nem volt jelentkező ezért eladtam egy kollégámnak akinek jó volt a gépébe.
A másik haszna az lehet a topicnak, hogy ha már valaki ellop egy gépet akkor kicsit nehezebben tudja pénzzé tenni hiszen nem teheti fel arra a fórumra a hirdetést ahol keresik a lopottat. A minimum az, hogy egy kicsit szívjon vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) -Megkímélt-
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest