Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Miért nem kértél dékáni méltányosságit? Ismerek olyat akinek kétszer is megadták, így ötödször veszi fel a dimatot. Nekem negyedszerre sikerült, de amondó vagyok csak a tanáron(tanárokon) múlt, hogy háromszor is megvágtak. Negyedszer Burcsi tartotta, egyből normális volt az átmenési ráta, plusz ha elsőre is ő tartotta volna, akkor cca 95%, hogy megvan egyből

-
mdseldon
csendes tag
Üdv!

Akkor is mehetsz TO-ra nyugodtan ha nem vagy hallgató én is olyankor mentem estis to-ra és nagyon segítőkészke voltak,
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/Lapok/felfogadas.aspx
szerintem Csillag András -hoz menj először vagy a felesleges körök elkerülése végett kérdezd meg mailban
, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá! 
-
Mártógyurma
tag
Ne aggódj; a "Dimattal" sokaknak gondja van. A beíratkozáskor mellettem ülő "re"gólya 4X bukott belőle ( bevallása szerint) és más felsőbb évesnek is vannak problémái vele. Szórótárgy ahogy észrevettem.
Nekem mondjuk holnap lesz az első "Nagy Találkozásom" vele. Biztos élvezni fogom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá!
Nekem mondjuk holnap lesz az első "Nagy Találkozásom" vele. Biztos élvezni fogom.