Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
zoli422
üzenetére
Hello
Az órák délután 4-től este 9-ig tartanak hivatalosan, de 8:30-kor azért már be szokták fejezni. Nincsenek 1-2 órás lyukak az órarendben, mint nappalin. Katalógus nálunk nem volt, sosem tudtam beérni a 4-es előadásra, nem volt belőle gondom. Munka mellett csináltam, kb 20 kreditet vettem fel félévente (proginf bsc nappaliról elismertettem sok tárgyat), de így is ki volt töltve 4-9-ig majdnem minden estém az órarendben.
Kreditelismertetés során infós tárgyakkal volt problémám, mert estin néhány tárgynál más programnyelvet használtak, illetve voltak olyan óráim, amiknek estin nem volt párja, így kidobott kredit volt ...
A matek tárgyakat simán átvették, volt olyan is, hogy egy nappalis előadással kettő estis tárgyat pipáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest