Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Mártógyurma
üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, akárki akármit mond, a lányok 1-1 gyakveznél/vizsgáztatónál előnyben vannak, pont amiatt, mert kevesen vannak, így nem szívesen rántják meg őket. Sőt a szűk ismerősi körömből, de szerintem általánosan is, több fiú hagyja itt az egyetmet mint lány, a lány max azért hagyja itt, mert rájön, hogy őt ez marhára nem érdekli, és nem azért mert kibukott.
Példa, BevMat 3. tárgyfelvét, vizsga VÉGRE Burcsinál és nem Fülöpnél vagy Járainál, szóval Burcsi, én voltam a ~3-4. vizsgázó, első két fiú 5-5 percet volt bennt, 3. egy lány volt akit 35 percig vizsgáztatott, hogy meglegyen a kettes. Utána bementem, mivel 3. tárgyfelvét volt ezért nagyon felkészültem, igazából 4-5 perc alatt levizsgáztatott, kaptam egy négyest, de még maradtam volna az ötösért, ha már hetekig készültem rá, de rám/ránk csak enny idő jutott

-
proof88
addikt
válasz
Mártógyurma
üzenetére
amúgy van olyan csaj ismerősöm IK-n aki hamar felismerte ezt és a rosszabb jegyet szokta kérni hogy ha érzi hogy a tanár túlontúl segíteni akar neki ... mivel kényelmetlennek érzi ... nem is értem egyébként hogy miért van ez az általános kivételezés ... na mindegy ... sajnálom hogy én nem vagyok elég jó nő

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Android játékok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Samsung Galaxy Buds FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest