Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
hali
everestgymet néztük mi is, majd nyáron kipróbáljuk. ott a bérleti díjak nem tetszenek, mivel saját beülőnk+ebiztosítónk nincs (azt is kéne újítani..).
igen, a másik, h nekem a birodalom gyalog 10 perc, gym viszont világvége
birodalom annyira nem nehéz, de kezdésnek jó volt. ha már régóta csinálod, akkor valszeg sok újat nem fog mutatni.. szinekben vannak neccesebbek, azért talán megnézni érdemes.az a baj, h csináltuk fél-egy évig viszonylag rendszeresen, akkor talán még a formánk is jó volt. azóta vizsga+suli+ezaz, nem tudtunk lemenni, most meg úgy nézünk ki, mintha pár hete csinálnánk
ez sajnos nem ilyen "egyszer belejovok aztan mindig jo lesz" sport, hanem szinten kell tartani magad. ez most nincs
szerda nekem még nem jó, itthon leszek + jelenleg szét van cseszve a talpam, szal most pihin vagyok (mászás téren, úszás biciklizés megy).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ez sajnos nem ilyen "egyszer belejovok aztan mindig jo lesz" sport, hanem szinten kell tartani magad. ez most nincs