- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
csucsu_17
aktív tag
Sziasztok!
A dolog úgy indult, hogy egyik nap még simán jó minden XPvel(SP2), értem ezalatt működő egér, működő billentyűzet! Aztán másik nap már nem hajlandó észrevenni a Win hogy van egy billentyűzet is a gépre kötve! A billentyűzet PS/2es és az egér is!! Ha kihúzom a bill.-t akkor egér simán megy vele nincsen baj, ha bedugom vissza bill.-t akkor XP eljut addig hogy bejelentkezik, de mihelyst megnyomok egy billentyűt máris lefagy az egér is és csak restart segítMost úgy áll a helyzet hogy bill. kivan húzva gépből egér jól működik.
Eszközkezelőben XP nem tűntet fel billentyűzetet!!! Próbáltam még Windows indulása előtt F8at esetelg DELt nyomni hogy legalább BIOS-ig eljussak, de sajna ez sem megy, már ilyenkor sem jó bill.!szóval nem tudom mia baja neki!?
Utána néztem Eseménynaplóban nem-e ír valamit. hát 3 dolgot találtam:
1. Az eszköz nem megfelelő válasz(oka)t küldött a billentyűzet alaphelyzetbe állítása után.
2. Nem lehetett beállítani a gépelési sebességet és késleltetést.
3. Nem lehetett beállítani a billentyűzet jelzőlámpáját.
Nos ezek voltak bill.-el kapcsolatban, és Forrásnak megjelölve mindenütt az i8042prt volt megjelölve. ez most mi??
Köszi a segítséget előre is!
Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest