Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #14 üzenetére
Ott van a BG3 -om. Első nap is jó volt és most is jó!
Mondjuk nekik 3 évük volt rá, early access -ben biztos voltak szép számban hibák.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #11 üzenetére
mondjuk ebben igazad van, első nap nem szabad megvenni egy játékot sem
de mivan ha nem bírok magammal -
Montanaxy
aktív tag
Pókembert dícsérik, itt meg megy a fika. Az is összevissza ugrál.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Lacielvtárs #10 üzenetére
Sajnos ez ilyen.
PC-re nehezebb optimalizálni.
Olyan ez mint a GTA IV amikor megjelent, ahhoz is brutál gép kellett ha élvezhetően akartad játszani.
Egyébként Day One sose veszek semmit, pont az ilyenek elkerülése miatt...inkább megveszem 1év múlva jobb állapotban olcsóbban. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #9 üzenetére
nem a kinézetre gondoltam, hanem a működésére.
nekem megvan mindkét platformon, de csak azért mert nagyon vártam a játékot és PC-n egy hatalmas csalódás volt technikailag, PS-en végig játszottam többször is.
Igaz PC-n is jó most már a játék élmény, csak megjelenéskor volt egy hatalmas bug halmaz
remélem ezzel nem járok úgy mint a Gothem Knight-al -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Lacielvtárs #8 üzenetére
A Gotham Knights PS5-ön viszonylag jól néz ki, de csak 30fps.
Igazán tehettek volna bele performance módot..
PC-n még ettől is rosszabb -
Lacielvtárs
nagyúr
srácok csak nekem tűnik úgy hogy minden trailer meg játék menet bemutató PS-ről megy?
remélem nem lesz ez is olyan mint a Gothem Knight megjelenésekor a PC verzió egy hulladék volt, addig a PS rendben futott
lehet érdemes lenne PS-ben gondolkodni ha elvásárolnám?
értem a PS stabilabb működés okát, de hát a PC az mégis csak PC 4k-ban -
gV
őstag
már a nevével elhasal nálam a játék, remélem bukni fog ez is ahogy a 2021-es SS film, azt is megérdemelte a se.fej WB.
-
pRoject22
őstag
Én játszottam az alfával, szkeptikus voltam de aztán kellemesen csalódtam, szerintem jó a grafika, a hangok is jók, a párbeszédek zseniálisak, tök jó poénok vannak benne, nekem 1x-2x vigigjátszós biztosan lesz, a Gotham Knights-al is csak egy bajom van, hogy a tartalom kevés benne, ezt leszámítva én szerettem vele játszani.
-
NandoXXL
senior tag
válasz
markknight #4 üzenetére
Talán azért ment a köpködés mert egy szarkupac? Mert mi a f.. t röpködnek benne mint a legyek? Gagyi tré ellenfelek, lődd le a kitüremkedéseket... Karakter idegen mechanikák... Azért az első pár Batman jól megtervezett műremek volt, nem úgy mint ez
2024-ben...
-
markknight
veterán
Itt már ahogy kiderült, hogy live service egyből mentek a köpködések a játékra. Tele van egy rakás easter eggel, jók a poénok, a történet is faszának tűnik, csupa-csupa rocksteady elem.
-
Televan74
nagyúr
Nem tudom. Még ha a karakterek érdekesek is lesznek benne, a harc részével nem vagyok kibékülve. Nekem túl össze - vissza az egész. Az agyam már a nézésétől is belefáradt, nem hogy még figyeljek is hogy mit csinálok játék közben. Open world koktél meg nem más, mint unalmas ismétlődő loot helyek ahol enemy -k vannak, szerintem itt sem lesz másképp.
-
Micsurin
nagyúr
Nem néz ez ki rossznak kérdés sikerül-e megtölteni elég tartalommal.
Gotham Knights is és az Avengers is itt hasalt meg, ez a stílus veszélyes a tartalmat és a monotonitást tekintve. Nem is tudom a Bungie-n vagy a Digitalextreme-e kívül volt-e aki tényleg megtudta lovagolni a lootershooter témát. -
BoneDragon
veterán
Ultragagyi gameplay. Bukásra van itélve. Inkább csináltak volna egy új batmant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!