Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1100110
csendes tag
Tehát: 2 előlapi USB csatim van, és ezek a "madzagok" vannak: VCC1 ; Data-1 ; Data+1 ; GND1. A másik ugyanez csak az egyesek helyén kettes van. Szóval az UBS DX- helyére a Data-1 ; az USB Dy- helyére a Data-2 .... megy. Jól mondom?
-
nagyt
csendes tag
Hali All !
nem vagyok műszerész nekem ez ötlet és kihívás:220Vos táppal ellátott nyomtatóm (tehát nem usb-ről kapja a tápot) USB-n keresztül csatlakozik a pc-hez. Azt szeretném tudni hogy az usb kábel 4 vezetéke közűl melyik kábelre tegyem a kapcsolót hogy biztosan ne legyen kapcsolat a két eszköz között. Se 5V se adatkapcsolat. A PC úgy érzékelje mintha nem is lenne bedugva a kábel.
Az a célom hogy 1 USB eszközt több pc-re is tudjak kötni, de hogy ne zavarodjon össze a rendszer, egy többállású mechanikus kapcsolóval mindig csak az a gép kapcsolódjon a nyomtatóhoz amelyikről nyomtatnék.Mielőtt a printer servert felhoznátok azon már túl vagyok. az nem okés mert az csak nyomtatót kezel nekem meg scanner is van ráépítve gyárilag tehát multi funkciós masinaám van
Teljes egészében szeretném kihasználni az epson dx4000-et minden pc-n.
Gondoltam nem nyitok új topikot de talán belefér ebbe a témába!
üdv: T
-
JetiRulez
őstag
Mostani gépemben sikerült bekötni, de nem működik. Pedig mindegyik csatlakozót jó helyre raktam.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Végigolvastam a topicot, de nem lettem felvilágosultabb. Nálam adott 3 fehér kábel és az alaplapon renegteg ilyen csatlakozó a jobb alsó sarokban. Most nem merek lottózni, mint azt a tuner bekötésénél tettem.
Kösz. -
t-shirt
veterán
válasz
_Volkovy_ #32 üzenetére
így néz ki a tied és így néz ki az enyém az alaplapi leírás szerint Bővebben: link
továbbra is azt gondolom hogy az ott neked csak egy port meg egy rakat föld megy ilyesmi, persze lehet hogy tévedek -
_Volkovy_
nagyúr
..
..
..
..
..
na ebből csak a jobboldalira megy rá ennek a baloldala:
.
..
..
..
..
de majd kialakítom
Megy,ez a lényeg!
Köszi! -
_Volkovy_
nagyúr
Nem lehet rádugni,csak félig..
A másik sorban az utolsó lyuk ''teli''..
viszont meg van jelölve egy nyíllal a kábel,gondolom az a pin1.. -
t-shirt
veterán
közben kikerestem belőle Bővebben: link
-
And
veterán
válasz
_Volkovy_ #15 üzenetére
Meg egy másik:Bővebben: link, ebben van is 10-tűs USB-kiosztás (csak 1 portra).
-
net84
őstag
válasz
_Volkovy_ #15 üzenetére
Milyen lap pontosan?
Nem tudod megnézni a lap hátoldalán, hogy melyik láb nem vezet sehová a nyákon (vagy lehet, hogy valamelyik köztes rétegbe vannak elvezetve!)?
Már találkoztam ilyennel, azokat vagy a könyv alapján vagy pedig nyák vagy 1-es láb jelölés alapján sikerült bekötni. -
t-shirt
veterán
válasz
_Volkovy_ #15 üzenetére
találtam valamit Bővebben: link
remélem ez az -
_Volkovy_
nagyúr
ilyen a nyavalyás!
-
_Volkovy_
nagyúr
Nincs kézikönyve a lapnak..Ha lenne nem lenne gondom..
-
And
veterán
Hi! Mondjuk első lépésként összevethetnéd az alaplap kézikönyvében leírt pin-kiosztást az előlap felé menő vezetékek színével, ami jobb esetben - a vezetékek színe megfelel a szabványosnak - egyértelművé teszi a bekötést: Bővebben: link.
-
Male
nagyúr
Ebben mi a szokatlan? Nézd meg az alaplap könyvében, hogy mi a kiosztása a csatinak, amelyik fölöslegesnek tűnik (NC vagy az egyik föld), az kerüljön a kihagyott helyre. Ennyi. Azért ne a legdrágább cuccot kösd majd rá elsőre
Megnéztem én is: OC#1 van oda kötve, ahová az ötödiknek kerülnie kell.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Gondom akadt az új házammal,nevezetesen hogy az előlapi USB port 5+4 csatlakozóját bárhogy rá tudom dugni az alaplapra.
Azaz az alaplapon az USB2 felirat mellett van egy csati,amin két sorban 5-5 pin áll ki a lapból.Rá merjem dugni az előlapi cuccost?
Láttatok már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest