- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ez kivitelezés kérdése. Én már mindenhol ahol lehet önkiszolgálóhoz megyek, számomra ezerszer gyorsabb. Nemrég voltam Magyarországon, spárban és ósünben szerintem teljesen jól működik. Itt britben a Lidl és Aldiban áldás az önki, sokkal több van belőlük mint sima kasszából. Már egy másik brit áruházláncban is leszedtek egy rakat kasszát, csak kettő maradt, és több önki lett, sokkal jobban pörög a sor. Tescoban is jobb lett, és itt is, mint mindegyiknél figyeli a lehúzott termékek súlyát. Az angol Tescohoz amúgy magyar szoftverfejlesztő cég csinálta a szoftvert, szóval indokolt lenne otthon is megoldani ezt mindenhol.
És akkor az Amazon boltokat még nem is említettem, ott elég csak a qr kódot beolvasni, és vásárlás után csak levonja az összeget a bankszámládról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest