- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Ha nincs más, ezt fogják venni.
Mivel hazai gyártás, valószínű olcsóbb lesz / lehet, mint a nem szankcionált külföldiek is.
Ameddig meg lósz.r van, veréb is lesz. És gondolj bele, egy ilyen puha diktatúra, mint az orosz, ha azt mondják nekik, hogy ezt _kell_ venni, akkor lesz pénz kicsit továbbfejleszteni. Igaz, hogy sokat kell behozni, ~50 évet, de na, valami már elkezdődött. Régebben az Intel volt a piacvezető, most meg már egy ideje nem. Ott tartunk, hogy bérgyártásba fogott.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
paljani
aktív tag
Ilyen a front: mindent szétlőnek. Armatát, Ábrahámot, Leopárdot… bármit és mindent. Semmi sem sebezhetetlen és a legtöbb esetben drónok végzik a piszkos munkát: még csak nem is nagyon számít az adott harceszköz fejlettsége (gyalogos meg könnyűpáncélzat ellen az 50+ éves technológia is hatékony BTW).
Ezt az “ősrégi fegyver” f*szságot nem tudom honnan veszitek amúgy, több helyről hallottam és tényszerűen nem igaz. Vagyis tudom honnan (vágyvezérelt F.O.S propagandája) csak nem értem miért hiszi el bárki is. -
cucka
addikt
Kurvajó lehet az élet azokban az országokban. :D
Egyáltalán nem jó az élet azokban az országokban, ezt senki se mondta.
Viszont a szanckiók sehol sem érték azt el, hogy a nép a sok szenvedés miatt fellázadjon és elkergesse az uralkodó rezsimet. A valóságban a szankciók hatása az lett, hogy ezek a rezsimek még jobban bebetonozták a hatalmukat, és a népnek az addiginál is kevesebb esélye maradt arra, hogy elkergesse őket.Ha nem lettek volna, most sokkal modernebb fegyverekkel tudna támadni az orosz sereg.
Ez valószínűleg igaz, bár az orosz hadsereg ereje nem a hipermodern fegyverekben volt eddig sem.
Oroszország jelenleg 3x annyi tűzérségi lőszert gyárt, mint a teljes NATO gyártókapacitás. Mindezt saját erőforrásokból meg tudja oldani.
Szóval a szankciók másik célja sem teljesült, a hadigépezetet nem sikerült lelassítani.High tech precíziós fegyvereket valószínűleg nehezebb nekik gyártani, hát sebaj, egy ilyen árából majd kilőnek 2-300 tűzérségi gránátot, és egy célzott csapás helyett szarrá lőnek mindent és mindenkit a célpont környékén. Nem érzem azt, hogy ennek nagyon örülni kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Meridian
senior tag
"Kínai gyarmatként ez nem is kérdés. De megérte?"
Megéri. Miért is ne érné meg nekik? Valami érdemleges tudás is van a fejedben - vagy csak reflexből fúj ruszkik, fúj sárgák?!
És hogy miért éri meg nekik? Pl a leszállított földgázért cserébe elektronikai cuccokat kapnak. Teljesen jó ez nekik. Dollár is kihagyva az elszámolásból. Dupla jóság. Ugye fogod az adást...?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest