Aktív témák
-
gericooper
aktív tag
én sokszor beleugrottam már ilyen olcsó (és márkás) cuccosokba. nem pont legális forrásból garancia nélkül. én a következőt csinálnám:
felhívnám, ha van félre rakatnám, bevinném a gépem, és megnézetném, hogy az általam áhított prg-kal működik-e. ha igen, van egy jó vételem. -
nap
addikt
válasz
Ürgülfütty
üzenetére
Bemesz, megnezed. :))
-
launcser
senior tag
sztem a mcsillagcsillagland elég drága hely
meg tuti elírás.. -
Ürgülfütty
tag
Ja, Ti4200-asról van szó esetemben.
-
Ürgülfütty
tag
Következő a szitu: VGA kártya vásárlás előtt állok, egy GeForce4-est céloztam meg. A M**landban kinéztem egy ASUS 128 Mbyte ram-os kártyát, amely 40 rongyba kerül...és itt a bökkenő...a többi kereskedésben ugyanez a cuccos kb. 10-14 ezer forittal drágább. Most akkor tényleg 40 ezer vagy sem? Van valakinek a M**landdal kapcsolatban tapasztalata, netán vett náluk valaki Asus GeForce4-et?
Help!
Aktív témák
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest