- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Új Toshiba notebook-modellek
- VR topik
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
gericooper
aktív tag
én sokszor beleugrottam már ilyen olcsó (és márkás) cuccosokba. nem pont legális forrásból garancia nélkül. én a következőt csinálnám:
felhívnám, ha van félre rakatnám, bevinném a gépem, és megnézetném, hogy az általam áhított prg-kal működik-e. ha igen, van egy jó vételem. -
nap
addikt
válasz
Ürgülfütty
üzenetére
Bemesz, megnezed. :))
-
launcser
senior tag
sztem a mcsillagcsillagland elég drága hely
meg tuti elírás.. -
Ürgülfütty
tag
Ja, Ti4200-asról van szó esetemben.
-
Ürgülfütty
tag
Következő a szitu: VGA kártya vásárlás előtt állok, egy GeForce4-est céloztam meg. A M**landban kinéztem egy ASUS 128 Mbyte ram-os kártyát, amely 40 rongyba kerül...és itt a bökkenő...a többi kereskedésben ugyanez a cuccos kb. 10-14 ezer forittal drágább. Most akkor tényleg 40 ezer vagy sem? Van valakinek a M**landdal kapcsolatban tapasztalata, netán vett náluk valaki Asus GeForce4-et?
Help!
Aktív témák
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest