-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #77566 üzenetére
Végül egy Vapcell S4+ lett a kiválasztott. Most töltődik benne 4 db Samsung 35E cella, egyelőre semmi problémát nem tapasztaltam (na jó, a 3. slotban a belső ellenállás nem 30-35 mΩ, mint a többiben, hanem 40-45 mΩ közötti értéket jelez ugyanazzal az akksival).
Ha esetleg valakinek kéne itthonról, akkor itt van raktáron. Kicsit megtévesztő a webshop profilja, de a 16. kerületi, sörfőző kellékes (igen, sörfőző
) boltjukban van jó pár töltő és kapcsolódó termék is a polcon. Például láttam a korábban linkelt kapacitás tesztelő kütyüből is kint, igaz nem akciós áron.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Köszönöm a válaszokat! Ahogy látom, az Xtartok esetén az adaptert külön még be kéne szerezni.
Ami még szembe jött; Liitokala Lii-600. Az 500S-hez képest jóval drágább, de nagy különbséget nem igazán látok. Ezzel van valakinek tapasztalata?
-
H-Zol
senior tag
válasz
Itt már több felhasználó ezt [link] vette meg , panaszt nem hallottam rolla , kivéve , hogy van neki hang jelzése amikor befejezi a toltést és nem lehet ki kapcsolni , de többek szerint nem veszélyes , nekem
Liitokala lii 500S van kettő is , meg vagyok elégedve vele , mielőtt megvettem is olvastam , hogy hajlamos egy picit túl tölteni , de értéken belül marad az előtte lévő töltöm alul töltött , nem reklámozom itt , hogy mi volt -
bedvóter
tag
válasz
A LiitoKala-t nem ismerem.
Az X4-et ne válaszd, mert se a tárolási módot nem tudja, se a kapacitástesztet, belső ellenállás mérést.
A VC4SL helyett talán jobb választás a Nitecore UMS2 vagy UMS4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest