Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
Sajnos ez a flatpakos megoldás még messze nem az igazi.
A Chrome például azt csinálja, hogy ha le akarsz menteni mondjuk egymás után több képet, akkor minden egyes képnél ki kell tallózni a mappát, mert hiába tallózod ki az elsőnél, nem jegyzi meg, a második visszaáll alapra.Nameg a flatpak alkalmazások nem veszik át a rendszerben beállított témát. Elég hülyén néz ki, mikor a dark témára belőtt rendszeren megjelenik a világos témájú app...
Szegény Elementary amúgy tetszetős rendszer lenne, de még mindig tele van bugokkal.
Pl. ha a Files-ban fel van csatolva egy SFTP megosztás, te bezárod a Files-t, és valamilyen okból elérhetetlenné válik a megosztás (mondjuk elmegy a net), akkor a Files jódarabig (percekig) nem hajlandó elindulni, és alig lehet kilőni, még rootként kiadott SIGKILL sem segít!A Photos appban alig találtam meg a képátméretezést, egy Google keresés után Githubon bukkantam rá egy issue-ben (a kép exportálásánál lehet átméretezni, de az eredeti méreteket akkor se mutatja).
Illetve ott van még az a két issue amit nyitottam hónapokkal ezelőtt [1] [2]. Nekem az első fontos lenne (bár tegnap találtam rá egy workaround-ot).
Sajna jelenleg nincs elég időm/energiám ahhoz, hogy jobban belemerüljek az Elementary programozási technikáiba, de ha lesz, akkor besegítek nekik kóddal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest