Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Az, hogy telepítés után kinek mi a fontos szerintem eléggé személyre szabott. Én a telepítés utáni első lépéseket egy bash scripttel oldottam meg, ami minden szükséges első lépést elvégez. Így csomagtárolók felvétele, programok telepítése, egy-két beállítás.
Feltettem ide:
http://pastebin.com/BnsXyvqaHangsúlyozom ez az én megoldásom és az én program választékomra lett megírva!
Ha valaki használni szeretné, mentse el mondjuk install.sh néven, adjon neki futási jogot, majd Terminálban futtathatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest