Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
Igazából azért gondoltam, hogy hiányoznak a taktikai elemek (terep, távolság stb.) a csatából, amit én is próbáltam az utolsó összecsapásban. Vagyis volt egy íjászom, és persze egyből az ellenfél hősét lőttem, valahányszor sorra került. Kurva messze volt, erdő mögött, de akkor is eltaláltam. Ez nyilván egy jó taktika, hiszen a durva varázslatokat a hős tudja általában, tehát nem árt tőle megszabadulni. Meg amúgy is az volt az egyik legerősebb egység a csapatában. Szóval a helyezkedés kicsit felemás, a közelről támadó egységeknél fontos, meg a távolsági egységek védelme szempontjából, de a távolsági egységek számára teljesen mindegy.
Mondjuk ezzel szembeállítható az initiative rendszer. Talán a kettő együtt már sok lenne. Ha jól emlékszem, a Heroes korábbi részeiben sem számított a helyezkedés, ráadásul azokban egyszerű körökre osztott csata volt. A hatodik részben már initiative rendszer működött, és volt olyan, hogy a távolsági egységeket más egységek blokkolták. Utóbbival nem játszottam, épphogy csak kipróbáltam, szóval lehet, hogy tévedek.A hivatalos fórumon egyébként megy a vita, egyesek szerint túl könnyű, mások szerint túl nehéz a játék. Egy bennfentes azt mondja, hogy egy idő után megváltoztatták a nehézségi fokozatokat és nem igazán sikerült rendesen kitesztelni a játékot. Tehát vannak olyan képesség-varázslat kombók, amelyek túl erősek, mások pedig túl gyengék. És nagyon sok múlik a szerencsén a játékban.
Nekem egyelőre az az egy vereség az élményem belőle, amit már írtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest