- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz inf3rno #7731 üzenetére
Ezen a parkside-on még nem tapasztaltam ki, de dewalt-on, már nem tudom a típusát, de kisebb ennél, ott lehetett bízni a fokozatokban. 5- ös nem szakította meg a villanykábel rögzítő csavarokat, és a 6 sem többnyire.3-al lehetett két 0.8 lemezt össszerántani 3.2 es lemezcsavarral. 10es a 6 os csavart behúzta rendesen. De ezt fúró sebességen. Csavarozó sebességen nem használtam, de ott talán érzéketlenebb. Függ a gép minőségétől, a lowend jó ha 10 fokozaton találsz egy gyöngét a többi állásban túlhúz mindent. Ezt még nem tapasztaltam ki, de úgy tűnik vannak különbségek, van esély rá találni a célnak megfelelő erősséget. Ha merülőben az akku akkor is túlhúzza, nem reagál úgy. Nem baj ha kisebben megrecsegteted, amíg kitapasztalod a DeWalt évekig bírta, gondolom ennek a határolója is azért kibír valamit. Visszafele ne pörgesd a határolón, azt nem szeretik, ha nem bírja kiengedni a csavart, akkor visszafele recsegteti annak nincs jó hangja ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest