- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
válasz Ferike81 #4819 üzenetére
Az is lágy indítású amit linkeltem csak ott éppen nem írják.
Itt írják pl.:[link]
De a videóban is látszik: [link]Azt sem írják, hogy a burkolat körbeforgatható de sajnos nem szerszámmentes.
Mondjuk én lehet raknék rá egy szárnyas anyát és akkor szerszámmentes"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Az a makita szett nem semmi 2db 4ah órás akkuval
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
Jól néz ki ez a gérvágó fűrész az aldiban:
[link]
Megér annyi pénzt?És az a karcher műhelyes porszívó jónak számít ami az aldiban van?
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Na igen elobb utobb az lesz wera vagy wiha.
Van egy jobb fajta z tools az nem ut semennyire wiha magic [link] koppintas de egesz jol hasznalhato.Ez vajon milyen lehet?
[link]
Meg a beton furoszarak is bitbefogasuak. Nem lattam meg ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Vettem egy workzone bit és bit befogású fúrószárakból álló készletet az aldiban.
A készletek közül a zöld dobozos.Sajnos a bitbefogó nem központos pedig bíztam benne mert egy db -ból van készítve.
Több fúróban is teszteltem.
De a bitek rendbe vannak nem a szokásos rövidek. A fúrószárak is jók, eddig.
1990 ert nem volt sok.Most izgulhatok, hogy ebben a hsz -ben volt -e valami amivel esetleg hülyének néztem zoli03 -at
-
Findzs
addikt
Sajnos osszetett a dolog.
Mindenesetre mikor 1 eve adtam fel allashirdetest par percen! belul hivtak gyorbol az audibol.
Szamtech muszeresz az egyik szakmam amibe 15 evet dolgoztam.
Biztos kell nekik az ugyes kezemAkkor azt mondtam a telefonba a holgynek hogy nem szeretnek olyan messzire menni az otthonomtol.
Ma mar egyre inkabb hajlok a dologra."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Ja es verik a melluket hogy csokkent a munkanelkuliseg.
Persze mert 1 millio magyar mar reg kiment dolgozni.Itt szabolcsban meg nem talalni rendes munkat.
Minimalberert dolgozom napi 9 orat
De a csalad idekot nem tudok konnyen mozdulni, de sokszor eszembe jut."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Ezzel a lappal konnyebb egyenesen vagni dekopirral:
[link]
Ha nagyon preciz munkat akarok en a vagas utan legyalulom kezi gyalugeppel ugy szep egyenes lesz.
Mondjuk pl kutyaol keszitesekor eleg vagas utan csiszolni."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Es a gyari toltojevel toltod?
Gondolom azt is cserelni kellett.Egy ilyen akkucsere + akkutolto arabol mar kijonne egy eleve li ionos behajto?
Nem kotekedesbol kerdezem tenyleg erdekelne mert nekem is van egy ilyen regebbi akkus behajtom."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz szatocs1981 #4504 üzenetére
Aldis lidis nagyon jo ar ertek aranyu
Aldiban meg talalsz par helyen a legutobbi akciobol 9990 ett"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Tul sokat nem szabad erte adni mert wagnert lehet venni 10 korul.
[link]
Nekem is ilyen van festettem mar vele sok mindent nagyon jo csak ezek hangosak mint a fene.Nem azt mondom hogy a parkside rossz lenne csak ezeket a wagnereket nagyon dicserik. Lehet venni hozzajuk potalkatreszeket meg egyebeket.
-
Findzs
addikt
Akkus furo aldi ahogy mar irtak is elottem.
Lancfuresz: [link]
Nekem ilyen van merem ajanlani. Fem lanc kerek es belso szerkezet oregon lanc es lancvezeto.
Kivagtam mar vele egesz nagy fat is amit utana fel is daraboltam. Meg meg tobb 10 mazsa vegyes tuzifat."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Ez az okfejtés kedves Parci kiválóan alkalmazható lenne jó pár mai cuccra a megfelelő szavak helyettesítésével
Például:
"megérne egy tanulmányt ez a iphone mánia... eléggé hasonlít a szoci érában az xy nyugati cuccok majmolásához. tényleg jó a iphone, de nálunk messze túl van fetisizálva szerintem. ráadásul, mivel konkrétan négyszer annyiba kerül, mint az egyéb alternatívák, az, hogy négyszer annyi ideig bírja, a minimum elvárás, nem pedig hurrá-teljesítmény"
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz xxxjjjkkk #4395 üzenetére
9990 volt a dekopir is. Tenyleg jo kis gep megerte.
De az almom egy maffel p1c lenne de hat az ara
Veri meg a festoolt is [link]Franko lehet az a makita furo. Gratula hozza! Egyszer en is veszek valami komolyabbat.
Nem akarod szetszedni?Egyebkent mit hozott fel a metabo ellen? Lehet a makitan nagyobb a hasznuk. Vagy tobb jutalekot kap utana
Sajnos en ilyen vagyok mindig a hatso szandekot keresem ilyenkor[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz gyenesmartin #4361 üzenetére
Na szétszedtem íme:
Ez is 550 -es de nem pont ugyanolyan mint a 2015 -ös modellben.
Különbség még:
-a gumi V horonyban kapaszkodik nem T -ben
-a sebváltó kapcsolója műanyag mechanikájú nem fém (képeken nem igazán látszik de szétszedtem csak elfelejtettem lekapni )
-a kapcsoló is burkolatot kapott
-a motorhoz kapcsolódó kábelek le vannak zsugorozva"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
Van ebből az impulse -bol 220v os is:
[link]Levehető a tokmánya és bit -ek befogására is alkalmas.
Ez nem ugyanaz a típus de látható a bit -es téma 2:20 -tol:
[link]Bár megoldhatták volna egyszerűbben is ezt a tokmány levételt
Mindenesetre nem is drága a többi neves gyártóhoz viszonyítva és legalább nyújt valami értékes extrákat ez a metabó 220v os fúrógép.
Ha kipurcan a b&d hálózati fúróm lehet hogy ilyet veszek majd.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Ez az impulse technika a metabonál nem lehet rossz dolog
Hátha megjelenik majd a megfizethető kategóriában is (aldi lidl)Egyébként kb. a 33. másodpercnél hallani ahogy csattan a fék ahogy az aldisban.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz BullZeye #4373 üzenetére
Én sokkal többet használom mint évente 2x, nyugodt lehetsz jó lesz
Volt olyan, hogy egyéb dolgok miatt nem került a kezembe pár hónapig de mindig kb. úgy volt az akku állapota ahogy leraktam. Ezeknek a li-ion akkuknak csekély az önkisülésük."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz gyenesmartin #4363 üzenetére
Szerintem azért csinálják, hogy bevonzzák az embereket.
Én is csak azért mentem reggel, hogy vegyek egy ilyen gépet de végül 15 ezret ott hagytam"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz gyenesmartin #4361 üzenetére
-
Findzs
addikt
Ha már így belejöttem rakok fel képeket a szétszedett workzone dekopírról ami a múltkorában volt akciós, hátha érdekel valakit:
Szét szoktam szedni mert nem szeretik bezsírozni rendesen őket. Legalábbis a b&d -ekben alig van valami.
De ebben az aldis -ban mint látható van anyag rendesen. Meglepődtem, hogy a csapágy még külön egy gumis burkolatban van. Több dekopírt is szétszedtem már de ilyen egyikben sem volt. Lehet ezért is van finomabb hangja mint az einhelemnek meg a 2 b&d -ernek.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Én is vettem egy workzone akkus fúrót ma, nem bírtam A régit eladom és így nem sokba lesz. Reggel 8 kor már csak a fele volt meg a kirakott gépeknek. Még a nők kosarában is láttam fúrót
Az akkus multis gép is jó lenne nagyon kis profi. Szerszám nélküli szerszámcserés, munkaterület megvilágító ledel. De nem vagyok meggyőzve arról, hogy egy fűrészeléshez meg csiszoláshoz használt gépnek elég lenne a 2000 -es akku. Van ilyen gépem a múltkori akcióból csak az hálózatos.Kis összehasonlítás képekkel:
2015 -ös: 2017 -es:
- led fénye fehér - led fénye meleg fehér és mintha feljebb világítana ami jó
- 0-400, 0-1300 - 0-400, 0-1500 fordulat
- akku 1500 as - akku 2000 es
- 19 - 21 nyomaték fokozatÉs a sebváltó kapcsoló is fordítva van a két gépen ezt szoknom kell majd.
Az aldi elég felületesen írja le a gépek tulajdonságait az újságokban
Sajnos a két gép akkuja nem kompatibilis egymással. Pedig gondoltam rá, hogy a régiből megtartom az akkut.Egyszer szétszedtem a régit mert kicsit akadt a sebváltó kapcsoló. Látszik milyen vastag masszív műanyagból van a burkolat. Profin be van öntve a fekete gumi T alakban a kék műanyagba:
Egyébként rosszul emlékeztem nem 3 éves csak 2 a régi
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz B-L-A-C-K #4352 üzenetére
Teljesen normális.
A melóhelyen 100 ezer ft -os dewaltok vannak azok is ezt csinálják. Azért azt az 1500 as fordulatot meg kell állítani. Nekem a régi 2015 ös 1300 as fordulatú workzone is csinálja.
És nem az 1 es fokozatban a csavarozásiban csinálja hanem a 2 es gyorsabb fúrás fokozaton."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz BullZeye #4334 üzenetére
Alap verzió de jó és olcsó.
Ugyanilyenem van csak az akku 1500 as lassan 3 éve és semmi baja.
[link]Ha most hirtelen kellene megint vennék ilyet.
Egyébként lesz pár jó cucc még az aldiban:
[link]
Csavarkészletek, teleszkópos mágnes, fűrészkészlet, stb.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Ez sem rossz: [link]
Bár ez is kefés.
-
Findzs
addikt
Ezert 12v osak a bosch kek cuccok is mostanaban:
"Miért szerepel a címkéken 2016 szeptemberétől 10,8 V helyett 12 V?
Az akkumulátor töltési szintjétől függ, hogy a 10,8 V-ot (névleges töltési szint) vagy a 12 V-ot (magas töltési szint) kell-e feltüntetni. Ezt a Li-ion-technológia alapvető fizikai viselkedése határozza meg. Az Európai Elektromoskéziszerszám-gyártók Egyesülete (EPTA - European Power Tools Association) korábban csak a 10,8 V-os jelölést fogadta el, mostantól azonban a 12 V-os érték is hivatalos. A Bosch Professional az EPTA előírásaihoz igazítja a termékeken feltüntetett feszültségi besorolást.""Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Vettem az aldiban egy csiszologepet. A multkori akciobol meg pont maradt egy utolso db.
Ebbol a triobol a marokcsiszolot 7990 ert 220w os.
[link]Teljesen jo kis gep. Nem gondoltam hogy ilyen kis meregzsak lesz
Ha kicsit jobban lenyomom akkor se esik neki zokon.
Egy kezzel is konnyu vele dolgozni nem ugy min egy masik csiszologepemmel ami egy rezgocsiszolo."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz Lehiñito #4274 üzenetére
Ez a bittarto miatt van. En pont ezt untam meg es vettem egy, egy darabbol keszult bittartot.
Ilyet:[link]Ezzel a csavarozas is konnyebb mert erosen tartja a csavart.
Hasonlo a wiha magic filpjehez csak sokkal olcsobb.
[link]Egyebkent egy nagyon picit meg ez is "ut" de tenyleg csak kb. fel mm ert.
-
Findzs
addikt
válasz jozsi252 #4264 üzenetére
A milwaukee egyértelmű, hogy jó ha lenne rá lóvém olyan dekopirt meg akkus fúrót vennék
Az extoolbol van többféle. Nem a prémium vagy industrial van véletlenül? Mert azok tényleg jól bírják.
De az extool craft az elég béna"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz B-L-A-C-K #4230 üzenetére
Nekem szinpatikus ez a kis bosch.
Az ara az aldis lidis gepekhez viszonyitva kicsit sok. De ha mas regi marka arahoz viszonyitjuk akkor rendben van. Pl. b&d
Ezek a gyartok meg nem igazan jottek ra, hogy lejebb kellene vinni az arat es akkor sokkal tobbet eladhatnanak.Egy dolog ami miatt nekem nem kellene az a tengelyrogzites hianya.
Ket kezzel kell a szerszamot befogni a tokmanyba. Az aldis lidis gep (csak hogy temanal maradjunk) automatikusan rogzitik a tengelyt igy egy kezzel is lehet cserelni.B&d er gepem volt. Utaltam ket kezzel zsonglorkodni hogy a gep kozben ne is essen ki a kezembol csere kozben.
-
Findzs
addikt
Gyenesmartin ajanlata tunik a legjobbnak.
Azert egy 30-40 ezres gepnek ne legyen mar hurka 1,3 as meg 1,5 akkuja"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Micsoda lavina indult itt el miattam
-
Findzs
addikt
válasz sityupityu #4109 üzenetére
"de ez miatt"
de e miatt
Bocs, nem bírtam megállni
-
Findzs
addikt
válasz sityupityu #4100 üzenetére
Aldi
3 fajta csiszológép meg akkus csavarozó 16. oldal
[link][ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz Árpi001 #4022 üzenetére
Nem lenne olyan rossz.
Nekem a toltesi ido es az akku kapacitas ami nem tetszik.Aldi, lidi gep hasonlo 12v (10.8) de jobb a toltesuk 1 ora, akku 1.5 vagy 2 mah es a gar 3 ev.
Az aruk kb. egyforma.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz Winnie The P #4010 üzenetére
Pedig ez a kis gép olyan bizalomgerjesztően néz ki
-
Findzs
addikt
Vettem egy ilyen workzonos dekopírt még múlt héten
Az akció napján 2 aldiban is voltam délután de már egyikben sem volt dekopir (se akkus furó.)
Aztán már nem sok reményt fűzve hozzá elmentem a 3. aldiba és ott még szerencsére volt 2 db dekopír (fúró már ott se)2 b&d van itthon meg egy régi einhel
Azt kell mondjam jó vétel volt. A talp aluöntvény, lemezzel erősítve. Működése precíz, halkabb mint a b&d -ekenek. Írta valaki régebben a parksidos dekopirhoz, hogy visszavitte mert a lézer a vágási vonal mellé világított.
Itt van csavar amivel precizen be lehet állítani a lézer helyzetét.
Ezen a képen is látszik a csavar mert a gép ezen oldalán nincs más csavarhely:
[link]
Első dolgom volt, hogy a sallangot leszedtem róla. Védő plexit, párhuzam rögzitő csavarokat, meg a végéből az imbuszkulcsot is ami a talp szögállításához kell amit szinte sosem állítok. A penge kézzel cserélhető.
Érdekes, hogy ugyanazon a fordulaton ugyanazzal a pengével a workzone érezhetően kevesebb erőt igényel a munkadarab vágása során mint a másik 3 dekopírom. Persze a penge előtolás ki volt kapcsolva.
Egyedül az szokatlan, hogy jobban oda kell hajolnom, hogy lássam a penge útját mint pl. a ks800 -as dekopíromnál. De ez érthető is mert az pl. sight line -os jol látható a vágás. [link]
A workzone stabilan ül a talpán míg a ks800 "lötyög" mozog a talpon mert a talprögzítési rendszere béna.
Ugyanilyen a js500 as om is: [link]
Egyedül a penge tartó hiányzik mert az jó dolog
9990 ft -ot nagyon megért 3 év garral
Egyszer majd ha több pénzt tudok áldozni rá veszek egy komolyabb dekopírt mert én sokat használom.
Makitát vagy metabot. Addig meg elleszek ezzel a workzone -al is.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz xxxjjjkkk #3950 üzenetére
En is szedtem mar szed multicsiszolot extolt abban a csapagy es a szenkefe is cserelheto.
De ezeket az akkus furokat amikrol beszelgettunk zart motorral szerelik.
Biztos van amelyiket szet lehet szedni vagy valahogy szetfeszgetni.Dekopiral, 220 as furoval, rezgocsiszoloval meg meg par otthoni gepet szetszedtem mar. Szerencsere azok jol szerelhetoek.
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
válasz Habsteve #3936 üzenetére
Nekem is aldis van a 12 voltos kisebb testvere.
Kivalo kis gep 2 eves de nem erezni rajta. Az akku is meg rendben van.
Nem fogsz benne csalodni vedd meg nyugodtan. Ha most kellene vennem tuti nem haboznekSzerintetek ebben a aldis dekopirban konstans elektronika van?
[link]Gondolkodom rajta jo arban lesz.
-
Findzs
addikt
válasz GeronimoTama #3874 üzenetére
Tényleg nagyon szépen teszi a dolgát
Nem is drága csak sajnos nem hatlap befogású ahogy nézem nincs is belőle azon az oldalon csak nagyobb furat méretű.q1w21
"Hazai piacon az ár/érték arányra nagyon oda kel figyelni. (Az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget) "Én is pont erre a véleményre jutottam
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
(#3870) GeronimoTama
Köszi
Biztos jó minőségű az ára sincs elszállva de csak egyélű, nem is írják, hogy fához jó lenne.
Ezek inkább lassú fordulaton jók fémekhez.(#3871) xxxjjjkkk
Na igen ezzel én is gyakran szembesülök
Rá fogok áldozni egy kis pénzmagot egy jobb zenkolóra az már biztos.
Ez a készlet nem tűnik rossznak: [link](#3872) q1w21
Köszi a levezetéstNem hiszem, hogy az üregelő jól működne fánál.
Nem is írják hogy jó lenne hozzá:
pl.:
"Felhasználható minden acélfajtához, öntvényhez, nemesacélokhoz, vörösrézhez, sárgarézhez, alumíniumhoz és azok ötvözeteihez."
"Kiválóan alkalmas szénacélok, hőálló és rozsdamentes acélok forgácsolási megmunkálásához."Csak hirtelen 2 fajtára rákerestem de egyiknél sem írják, hogy fához is alkalmazható.
Mikor asztalos voltam napokat dolgoztam egyhuzamban hosszlyukfúróval de sosem használtunk semmilyen üregelő spray -t.
Egyszerű a helyzet; meg kell fizetni egy jobb szerszámotJó a vers
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Sehol sem találtam pedig bejártam pár boltot.
Olyan lett volna hss -be ami nem hatlap befogású. azzal meg szaporátlan lett volna a munka.Elkeseredésemben vettem az obiban egy ilyet:
[link]
Egy ping pong asztalt csinálok mondom hátha kibírja azt a kb 30-40 zenkolást forgácslapban.
3 lyuk után már látható a kopás az éleken.
Hülye voltam soha többet nem veszek nem hss zenkolót, se fúrószárat.
Így majd még drágább lesz egy normális"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Kellene nekem valamilyen zenkoló hatlap befogással
Van egy bosch de nem bírja a gyűrődést a forgácslapok kikészítették.Csakis hss érdekelne. ezzel pl van esetleg valakinek tapasztalata:
[link]Jobb lenne ilyen több élű mert szebben dolgozik a bosch is ilyen de ebből nem találtam hss -t erre sem írják hogy az lenne:
[link]
Meg nem is hatlap befogású mondjuk[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz sityupityu #3846 üzenetére
Fentebb már tárgyalták a srácok
-
Findzs
addikt
-
-
Findzs
addikt
Szerintem nem normális, hogy lötyög akár oldalirányba akár tengelyirányba a tokmány egy ilyen akkus gépnél.
Ez a dolog rámegy a pontos munkavégzés rovására.Az én 10 ezres aldisom nem lötyög semerre sem.
Olyan van hogy forgásirányban a fék fogásáig lötyög de az normális.De a korábbi black & deckerem sem kotoyrászott semerre sem.
-
Findzs
addikt
válasz zsolt19900 #3530 üzenetére
Mondjuk a helyedben én is megvárnám a parksidot
-
Findzs
addikt
"Ha valóban azt a készüléket adják ami a képen szerepel, akkor az ajándék annyi pénzért"
Elvileg jó a fotó.
Inkább a leírással van a gond mert a Einhell TC-CD 18-2 Li -hez 2 db akku járna azért is van a tipusnévben a 18-2.
[link]Lehet azért annyi az ára mert ahhoz egy akku jár. Elképzelhető, hogy így kérték a gyártótól csak a nevet nem jól írták ki.
Vagy nem tudomZsolt19900:
Nekem teljesen ugyanez van csak kék színben az aldiból workzone néven:
Trotec 12V
Jó vétel volt. A világításhoz annyit, hogy a tokmány ebben az esetben kitakar valamennyit.
Talán az alulra rakott led szerencsésebb ebből a szempontból.
Meg zavaró, hogy csak akkor világit ha forog is és sötét helyen zavaró, nincs kísérő fény funkció.[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz Winnie The P #3525 üzenetére
Ez az aeg nagyon pöpec cucc pláne ennyiért:
-
Findzs
addikt
Viszonyítás kérdése.
Nekem pontos.Figyelj, ha valaki olyan munkára használná ami max pontosságot kíván meg, meg sem fordul a fejében a lidis meg a workzonos tolómérő.
Úgyhogy nem gondolnám, hogy félrevezettem bárkit is rajtad kívül.Eszem megáll az ember segítő szándékkal leír pár dolgot egy vásárolt termékről erre neki állnak egy hülyeség miatt.
-
Findzs
addikt
Vettem egy ilyen aldis tolómérőt:
[link]
1 gomb elemel működik és adtak mellé egy tartalékot is.
Pontos, méréskor automatikusan bekapcsol, és automatikusan kikapcsol, ennyit pénzt megérMeg vettem egy ilyen cerkát:
[link]
Nagyon jól fog, pontosan használható, kényelemes fogni és a fűl mögé is berakható nagyon praktikus
Veszek majd hozzá ha lesz még tartalék betétet.
Ami jár hozzá 5 piros, 5 fehér, 5 szürke + 1db van a cerkában is.
Ezekkel is évekig elleszek, jó vétel volt[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz balazs1956 #3417 üzenetére
Na igen, ezt szívesen elfogadnám
Szerintem nem is lenne gondom többet 20 évig akkus fúróra (esetleg akkura)Ez már tényleg a napi szintem használom ipari kategória.
Nekem a mezei aldis 12v -os van kb. 1.5 éve de még semmi baja pedig rendesen használom itthon.
-
Findzs
addikt
válasz balazs1956 #3345 üzenetére
Nekem is aldis van 12v -os.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
Teljesen egyetértek
Nekem is volt ilyen hobli-bovli dekopírom az is ilyen volt. Ha egyenesen akartam vágni ferdén kellett tartaniMost van 2db b&d azok is gagyik de feltuningoltan jó fűrészlappal szépen lehet velük vágni.
"Ez a helyzet a bútorlapnál is ahol a farostok különböző irányban vannak összepréselve."
Itt a rétegelt lemezekre gondoltál, gondolomsanzi89:
Próbáld még meg esetleg másfajta pengével. Tapasztaltam olyat hogy kicsit vékonyabb pengével elfordul a befogóban.[ Szerkesztve ]
-
-
Findzs
addikt
válasz DonThomasino #3188 üzenetére
Jóhogy az aldis nem kérdés
-
Findzs
addikt
válasz DonThomasino #3186 üzenetére
Én 9990 -ért vettem az aldisat 1.5ah li ion akkuval.
De úgy gondolom a 2ah akku + a valamivel magasabb fordulat megéri azt a 4 ezret."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Persze hiszen csekély a nyomatéka
De akár arra az évi 1-2 alkalomra elég leget ez is + 1 csavarhúzóAz aldiban 11.03 -tól kapható 16v 2ah 13990 -es árú fúró-csavarozó jó vételnek tűnik.
Nekem a 12v -os kistesója van már több mint 1 éve de csak jókat tudok mondani rólaSterilzóna:
Egyetértek kis kényelmesebb gép behajtónak nagyobb furkálni.
Annyival egészíteném ki, hogy a nagyobb gép helyett lehet praktikusabb egy vezetékes, vagy 3. gépnek.
A vezetékes fordulatszámát egyenlőre az olcsóbb akkus gépek nem hozzák. Pedig csiszolni festéket rozsdát leszedni jobb a magas fordulat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest