Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz Findzs #4259 üzenetére

Persze, de én az alsó ár szegmenst néztem amit a fórumtárs linkelt. A Metabo amit linkeltem 4000 ft. Persze hogy van a Bosch-nak is normális, tisztában vagyok vele, de az árazása jóval magasabb mint egy sima készletnek. Általában bitfejekből az emberek nagy része a minél nagyobb kiszerelésűt veszik, minél olcsóbban.
    Amiket a Bosch X-Line szettekbe raknak bele, katasztrófa pl. Nekem is van egy ilyen pakkom, még a régebbi 14.4V-os Metabo fúrómhoz vettem, naivan azt hittem hogy megváltom vele a világot, hát tévedtem.
    De amúgy abba a szettbe a fúrókkal meg vagyok elégedve, volt benne kőzet-fém-fa, mai napig teljesen jók.

Sokan sokszor mondják hogy van olyan dolog amibe olcsóbb szegmensből is érdemes vásárolni, hát a szerszámok nem ilyenek.
    Van pl. egy Knipex csőfogóm, van amikor megkínzom rendesen, és nem csak arra használom amire kellene, de a fogaik ugyanúgy megvannak, hibátlan fogó.
    Ja meg említhetném a Wiha csavarhúzóit, nem megy szét a feje, van ami üthető és bírják a gyűrődést rendesen.

[ Szerkesztve ]

iPhone 16 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák