- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #631 üzenetére
Na, én azokra a csíkocskákra gondoltam, mert addig eljutottam ám!
Akkor nagy csíkot kell figyelni, nyugtáztam.
Kilenceknél éppen csak megvolt a látomás, még Leyawinben szórakozok, és próbálok szellemjárta helyet találni, mert a templomban is elkapkodtam őket, de eladtam, mi a francnak cipeljek ektoplazmát. Erre közli a nő, hogy csak akkor ad munkát, ha viszek neki ektoplazmát, vazze.Azt hiszem, ezután már bejuthatok az Egyetemre, ha nem felejtettem ki egy várost esetleg.
Ált. városok után mentek rendesen, azon belül csak gyorsat. Viszont egyszer hosszas kóválygásomban ott Leyawin mellett, a vörös rúnás kőnél imádkoztam, aztán visszatöltöttem, azóta meg hiába megyek oda bármikor, csak annyit ír ki, hogy nem ragyog egy jel sem a kőtömbön. Shezzar,Sherraz, vagy mi a fene a neve.
KotOR-ban behízelegtem a sötét jedi templomban mindkét Sith mesternek, aztán a végén jöttek rá, hogy átvágtam őket, erre ahelyett, hogy leküzdötték volna egymást, mindketten ellenem fordultak. Na, az tényleg nem volt könnyű menet, mert ráadásul zöldfülűként azon a bolygón kezdtem.És meg kellett kínlódnom még egy barlangban néhány rankorral is, az még szívatósabb volt szinte minden képesség nélkül. Na ezt a szabadságot imádtam a "kotrókban". De meg lehetett oldani ezt is, nem úgy, mint Morrowind-ben. Persze azért lehet, hogy annak is nekiállok majd még egyszer, ha már adták a régi VGA-mhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest