- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem is magas az ár, ahhoz képes meg kiváltképp, hogy valaki itt a Ph!-n is egy 34 éves 1200-es Ladát árul ennyiért, vagy talán egy ötössel többért. Az meg ugye matuzsálem, lehet spórolni az különböző fix költségeken. Nekem pl inkább az játszik: 196 cm maags vagyok, a kispolán meg ugye nincs tetőablak...
Milyen motorra lett cserélve a benne lévő? Valami porsche boxerre?
De ne gurulj be, legyen ez egy up! -
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
válasz
regvoltrossz #41 üzenetére
hát szép novellát írtál,csak azt nem írtad hogy megvételre érdekelne a kocsi vagy nem,ha érdekel a kocsi akkor gyere el nézd meg aztán ha úgy is ennyire értesz hozzá akkor nem kell mondanom egy szót se,így van vagy nem így van?
-
regvoltrossz
aktív tag
Először is 15-ös gumik vannak elől és hátul is, vagy a mindennapi használatban bevált, és sokkal biztonságosabb hátul 145, elől 135-ösek? Ezek az új gumik téli-nyáriak, vagy azon fajták, amit eladás előtt szoktak a tulajonosok marha olcsón megvásárolni, és gyorsan felpakolni a kocsira vevővakításként? A kerékfelfüggesztések mennyire kotyognak?A legfontosabb kérdés: szeretted-e ezt az autót és együtt éltél, lélegeztél vele, (azaz fokozatos gyorsítással 70-80-nál nem hajtottál vele jobban csak előzésnél, bár tudom jól, hogy az előzés mint olyan plátói kifejezés csak ennél a típusnál
)vagy mint a fiatalok általában sportosan vezettél nagy gázfröccsökkel, intenzív gyorsítással? A kispolák ugyanis élőlény
Ha szereted, becézgeted meghálálja, de ha nem, akkor aládvág
Az olajat mennyire nyomja? Ez jellegzetes minden kispoláknál, ugyhogy nyugodtan leírhatod károd nem lesz belőle. Tömítések mennyire bírják, mikor voltak cserélve? Mennyire ráz a kicsike? (A motorfelfüggesztés sokszor nem a legjobban lett összerakva, de attól még sokszor semmmi baj nincs csak épp rázkodik a kocsiszekrény, ám ez általában csak álló helyzetben gáz, vagy nagy sebességnél). Indulásnál könnyen beindul a motor hidegen is, vagy csak melegen? Azt látom, hogy a festés nem eredeti, és nemrég lett lefujva, de alatta milyen a kasztniminőség?Azt is látom, hogy ez még a bovdenos, kisműszerfalas típus, tehátvalamikor 86 elején gyárthatták.(Ha ugyan tényleg 86-os..)Ha tanácsolhatom, a motortérről is tegyél be fényképet, és egy kis ismertetést mert a kispoláknál ez jelenti a lényeget!!! Nekem két ilyen autóm volt. Az elsőnél gyönyörűszép kasztni, de motorikusan sajna nagyon rossz volt és ezokból használhatatlan.(Gyorsan el is adtam egy baleknak
) A másodikkal négy évig jártam mindennap 25 km-re dolgozni, és haza télen-nyáron. Ennek a motorja -25 fokban is pöccre indult, a kisebb hibákat leszámítva (amiknél már mindíg tudtam hova kell nyúlni) más baja nem volt. Viszont a kasztnija sajnos eszméletlenül rossz állapotban volt. Imádtam, és már épp a kasztnishoz vittem felujíttatni, amikor hátulról belémrohant egy kisteherautó és ripityává törte
Ugyhogy értek hozzá nem is kicsit. Ha valaki ilyen kocsit akar venni, hívhat nyugodtan szívesen megnézem neki.
(Tudom inkább az eladók rémálmaként híresültem el, de hát ez van) Végül melyik megyében van bejegyezve az autó? (Ez fontos, egyrészt az elérhetőség miatt is, másrészt más megyéből származó autóval több a gond átírásnál)
És legvégül ugye az ár csak irányár? Mert ne haragudj, de egy ilyen tipusu 20 éves kispoláknál a 60 az szerintem nagyon magas!
Szívélyes üdvözlettel: régvoltrossz -
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
fel
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
áp
-
GeryPc
senior tag
up
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
fel kicsi kocsi
-
GeryPc
senior tag
köszönöm az áppokat de vevők is jöhetnek nyugodtan nem harapok csak néha
-
somé
őstag
uP,mert én is itt adtam el a Polákot...
-
GeryPc
senior tag
bum bum kicsikocsi bum bum kicsikocsi 100al tép
-
GeryPc
senior tag
-
bod101
aktív tag
Egy Up a nosztalgia kedvéért.
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
up
-
GeryPc
senior tag
up
-
GeryPc
senior tag
up
-
pampika
őstag
Mennyit eszik ez a csuda járgány?
Ha lenne keretem, simán jó lenne bulizós hétvégi ótónak -
GeryPc
senior tag
Eladó egy megkímélt részben csak hétvégi autónak használt polski fiat 126-os
Amit érdemes róla tudni 1986-os évjárat jelenleg 50000km körül van benne
a forgalmi az 2006.08.11.-ig érvényes,a zöldkártya 2006.08.23-ig,akkumulátor
nemrég lett bele véve,új gumik,szép belső külső állapot.
irányár:60E ft
[link]
[link]
[link]
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest