- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Goore
csendes tag
upuppp
-
Goore
csendes tag
up
-
Oxi
aktív tag
válasz
Doug Butabi #10 üzenetére
Ezek az újabb ezüstös szinűre festett Logitech egerek kopnak, mint a szar. Volt 500-m, most egy 900 kopott meg a fehér műanyagig. Egyéb bajuk nem volt, csak így egy kissé gusztustalanok. -
Moyder
aktív tag
megvan még?
ára? -
Goore
csendes tag
up
-
Goore
csendes tag
esti/reggeli up
-
Goore
csendes tag
Ehh nah köszi ezt nem tudtam.... nah fasza akkor nem lesz ebből az egérből semmi
-
BugBeaR
csendes tag
Azért ajánlom figyelmede ezt a [link] -t ahol kicsit többet megtudhatsz a hőn szeretett egeredről. A g5 alapvetően széria hibás, ill elég sok egérpaddal nem kompatibilis. Pont ezért itt ezen a linken az egérre kattintva a leírásnál találsz egy kompatibilitási listát hogy milyen padokon megy és milyeneken nem.
Speciel az üveg egérpadon meg sem mozdult ez az egér. Persze ha mindezen hibájáról tudsz, akkor nem szóltam csak jobb félni mint megijedni
[Szerkesztve] -
Goore
csendes tag
hi! Hát 13 k körül van a g5 itt ph-n asszem....monyuk 5k-t rádobnék simán nagyonkell az az egér!!!
[Szerkesztve] -
Goore
csendes tag
8500 és felviszem deh még várj mert nekem mindenképp kell g5
szal ha eladom neked akkor mivel játszom?? -
Goore
csendes tag
válasz
Doug Butabi #4 üzenetére
hi! sztem jó állapotban van 1 éves kb gari már nincs rá nem rég járt le...
-
Goore
csendes tag
válasz
Doug Butabi #2 üzenetére
hát én olyna 8-9k ra gondoltam
-
Goore
csendes tag
Nah a fent említett egér érdekelne az Mx 900 meg eladó van benne bluetooth port szal nem egy rossz egér csak nekem kicsit nehéz( aksi miatt)
Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest