Hirdetés
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Az elozo munkamnal megismertem a belinkelt laptopot es egyszer-egyszer hasznaltam azt is, amiert a topik indult. Hat tenyleg messze nem egy kategoria. En szemely szerint a hasznaltat valasztanam a ketto kozul, de ez az en egyeni velemenyem
A laptop egyebkent teljesen jo karban volt tartva. Tobbnyire kulso taprol ment, igy az akksi is egesz megkimelt allapotban van.
256MB volt alapbol benne, erre jott a plusz 256. (512osszesen igy)
Ja es a linkelt laptophoz nincs oprendszer sem! -
Bgs
senior tag
Nem esik rosszul mar csak azert sem, mert nem en adom el es semmi uzletem nincs benne

Viszont szerintem az ar nem sok tobb okbol kifolyolag:
- az IBM tenyleg nagyon jo, garantal egy minoseget
- ha jol emlekszem ket eves a laptop es az akkori ara 5-600e korul volt
- a tft-je a mai napig parjat ritkitja
- a csomagban van plusz memoria es plusz wifi adapter, amelyek par honaposak es azoknak is megvan az ara...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A laptop egyebkent teljesen jo karban volt tartva. Tobbnyire kulso taprol ment, igy az akksi is egesz megkimelt allapotban van.