- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Lenne pár eladó cuccom krónikus pénzhiány miatt
na lássuk:
-400-as DDR-ram 512 Mb (Samsung, BGA tokozású, egyoldalas, 11 hónap gar-ha megtalálom a parírját) 8k-ra gondoltam
-PC133-as SD-ram 256 Mb (Samsung, kétoldalas, Acorp 6bx/via/zx lapban hibátlanul ment, papír nincs, garanciát megbeszéljük) írjatok árat!
-Seagate Barracuda 120 Gb PATA HDD (2 Mb cache, 7200 RPM, PH!-n vettem, garanciát megbeszéljük) 11k körül
-Acorp 6BX/VIA/ZX Slot1-es alap (AGP, 4 PCI, 3 ISA, 2 USB, papír nincs, garanciát megbeszéljük) írjatok árat!
-400 MHz-s Celeron (socketes persze)+Slot1 átalakító (papír nincs, garanciát megbeszéljük) árat írjatok!
-Corega 10/100 Mbites hálókártya (papír nincs, garanciát megbeszéljük) árat írjatok!
-Mustek lapscanner (1200 dpi, párhuzamos portos, papír nincs, garanciát megbeszéljük) árat írjatok!
-X-mod UV-reagens zöld molex kit (8 female molex, 2 floppi csati, 20 pines atx csati, 6 pines aux csati, 4 pines p4 csati... újak, lusta voltam felrakni őket) 2k körül
-1 darab 40 centis Thermaltake zöld UV-reagens SATA kábel... legyen 500 pénz
Ahova azt írtam megbeszéljük a garit azt értsétek úgy, hogy megveszed->hazaviszed->kipróbálod és ha nem jó akkor szólsz és visszaveszem. Amúgy meg minden müködikAlkudni lehet de csak módjával, lényeg hogy hamar elvigyétek, mert le vagyok égve
Tel: 06/70-36-999-44, hívhattok éjjel-nappal
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged