Hirdetés
Aktív témák
-
balbla
tag
Egy reggeli UP!
-
balbla
tag
UP
-
balbla
tag
Nem tudom, hogy ekkora csomagot a posta szállít-e. Amennyiben igen és a költségeit vállalod akkor tőlem mehet.
Ha esetleg közel laksz Pesthez vagy az M5 höz Pest és kecskemét között akkor elviszem. Pesten házhoz szállítom.
Mod: Bár a postai szállításból eredő károkért a felelősséget nem tudom vállalni.
[Szerkesztve] -
balbla
tag
Hello,
A tápot eladtam.
A ház ára 14000 FT. -
CaNNa3IS
senior tag
ház 10k
-
balbla
tag
UP
-
balbla
tag
UP
-
balbla
tag
Egy délutáni UP
-
balbla
tag
UP
-
balbla
tag
Helló!
Senkinek nem kell egy jó ház egy még jobb táppal? -
balbla
tag
UP
-
balbla
tag
Eladó a fent nevezett LBX03-BBB ház. 4 külső nagy hely, 2 kiscsi külsö hely, 6 HDD oldalról becsúsztatható. A PCI kártyák csavar nélkül teljesen stabilan rögzíthetők. Adok hozzá egy Zalman ZM-F2 és egy 12 cm Cheiftec ventillátort.
A táp 420Wos, élettartam garanciája van a CHSben. 20 pines csatlakozója van, és egy SATA csatlakozója, ezenkívül rengeteg MOLEX és nagyon hosszúak a kábelei. Idáig a kövekező konfigot vitte minden gond nélkül: P4 2.8 prescott, 3*200GB Maxtor SATA, 1*120GB Maxtor PATA, 2*NEC 4550, Pinnacle tvtuner, 2*512 RAM + a fenti ventillátorok.
A házat és a tápot csak együtt adom el. az áruk 24.000 Ft
Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest