Hirdetés
Aktív témák
- 

DummyBoy
senior tag
Vízhűtés félrerakva ...
Eladó maradt 21''-os CRT
Hydor L20 + szivattyú kapcsoló
VGA blokk ... - 

DummyBoy
senior tag
Külön sajna nem megy ...
UP! - 

DummyBoy
senior tag

- 

DummyBoy
senior tag

- 

DummyBoy
senior tag
Jelentem:
Alaplap, Proci, VGA ELKELT!
Eladó maradt:
2 vízhűtés(ből az egyik
 )
1: Hydor L20 + szivattyú kapcsoló + Lada feltöltő + Hunfrost CPU blokk + Hunfrost GPU blokk + Egy nagy és csúnya légkondiradiátor
 (Passzívan lvitt egy 3000@3875MHz Northwood-ot és egy tuningolt Ati 9800XT-t) - 20k
vagy: Laign DC 12V-os szivattyú tartállyal + Hunfrost blokkok + Innova Duálradi+2 PAPST venti+ innova rács - 40k
Képek itt találhatóak: [link]
CornerStone Color 50/101sf 21''-os digitális CRT (Majd lefényképezem, mert nem nagyon találok rólla képet ... 1280x1024 100Hz, 1600x1200 80Hz) 25k - 

thommypl
tag
El is felejtkeztem rólad

Postázást vállalasz? - 

DummyBoy
senior tag

- 

DummyBoy
senior tag

- 

DummyBoy
senior tag
6k kevés, csak külön a szivattyú is meg a tartály is több ...
Proci ... nemtom ... nem nagyon tuningoltam ... 2500MHz-en teszteltem egyszer 3 MArk erejéig ... - 

thommypl
tag
Helló!
Proci milyen magos? Tuningban mit bír? - 

DummyBoy
senior tag
Fel

- 

DummyBoy
senior tag
Up!
 - 

DummyBoy
senior tag
Értem ... sajna a minőségi alkatrészeknek megvan az áruk

Hydor pumpával meg egy régi lepukkant légkondi radiátorral 20k lenne, de az nem is ilyen mutatós
 És nem is fér el a házban ... viszont passzívan elvitte anno a 3GHz-es P4-emet 3875-ön, meg egy tuningolt Ati 9800XT-t 
Csak később a radit meg a pumpát lecseréltem, hogy bele tudjam rakni a Stackerbe
Up! - 

DummyBoy
senior tag
Üdv!
Szóval: Laign DC olyan 1 éves lehet ... nem sok hangja van, eredeti tetejét és csavarjait is tudom adni (Valahol megvannak ...) Van kemény szivacsom, ami elnyeli a rezgéseket ... ha valaki viszi a cumót, akkor azt is adom természetesen!
8/10-es Innova gyorscsatik vannak mindenen tehát 8mm belső átmérőlyű rendszerhez vannak ...
Blokkok 10k a kettő, CPU-ra van A64 és P4 lefogatás, hűtött anno egy 3,875MHz-es 3GHz-es Northwoodot és most egy sima 3200+-os A64-et ... milyen hőfokra? Fingom nincs ... sajna nem megy mára gép ...
VGA blokkon saját készítésű lefogatás van, trükös, de könnyen alakítható, most a 6800-ashoz vannak belőve, de ahogy néztem 7900-asra is jók lennének, csak kicsit barkácsolni kell ... (Valsze ATI-khoz is jó lenne, de olyan karim régen volt ...)
3200+ és 6800GT egyik sem ment nagyon 40 fok felé
 De ez úgy hogy a PAPST-ok 5V alatt mennek ... így hangtalanok ... 12V-on olyanok mint a traktor, de hűtenek is rendesen 
Kompletten legyne 40k ... engedni nem akarok, mert többet érne, de többért meg nem vinné el senki
Kölön akkor tudok adni dolgokat ha mindenre lesz vevő ...
[Szerkesztve] - 

rento
őstag
Mennyi lenne kompletten a vízhűtés?
 - 

sTERNI
senior tag
upp a jó cókmóknak

- 

DummyBoy
senior tag
Estiup!
 - 

DummyBoy
senior tag
Meginup!
 - 

DummyBoy
senior tag
UPsz!
 - 

DummyBoy
senior tag
Vásároljatok :dzseditrükköszmájli

- 

DummyBoy
senior tag
Up!
 - 

DummyBoy
senior tag
Up!
 - 

DummyBoy
senior tag
Up

- 

DummyBoy
senior tag
UP!
Vegyetek jó kis vízhűtést

- 

DummyBoy
senior tag
VGA elkelt ...
 - 

DummyBoy
senior tag
Képek:
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060428/CPUblokk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060428/Pumpa1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060428/Pumpa2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060428/Radiator_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060428/Rendszer2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060428/VGABlokk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Apropó, helyileg Komáromban vannak a dolgok, ha minden elkel fel tudom őket vinni Pestre, valamint esetleg Posta is megoldható ...
Vigyétek, vegyétek
 - 

DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Eladnám, hőn szeretett konfigomat, kicsit nagyobbat szeretnék:
MSI K8N Neo2 Platinum 54G + Zalman chipszethűtő (A 6800-ashoz kicsit moddolva 20k, Wifi karival 25k)
A64 S393 3200+ (30k)
Chaintech GF6800GT AGP (van még majdnem 2 év Gari Győrbe, 55k)
Vízhűtés:
Hunfrost ver 1.1-es CPU blokk: S939-es lefogatással (Ha megtalálom akkor P4-es is van valahol ...)
Hunfrost ver 1.1-es VGA blokk: 6800-as lefogatással (Valahol Ati 9800-ashoz is van ... ráadásul ami rajta van az könnyen átalakítható más méretre is ...)
Laign DC 12V-os pumpa, megrendelésre hozzá gyártott ráillesztett kiegyenítőtartállyal.
Innovatek Dual Radi + 2 Papst 10cm-es venti + Innova duál hűtőrács.
Innovatek gyorscsatikkal szerelve, 8/10-es csövezéshez, van hozzá pár tartalék csati, Alphacool cső és Alphacool korrózógátló folyadék
Ennek az árát majd kikalkulálom ...
Van még egy Hydor L20-as alig használt pumpám, 8mm-es csonkokkal és relével, hogy a gép indításakor induljon csak a szivattyú ... (6K együtt)
Valamint egy Cornerstone 21''-os CRT monitorom (nem flat ... 25K)
A gép alapon járt, járna most is, de pont egy órája deglett meg benne a vinyó
Markokat nem nagyon tudok mondani, nem használom őket
Emlékeim szerint alapon 4k körül volt húzva 6k (proci 2500MHz, VGA: 450/12xx)
Cserébe érdekelne: 7900GT, A64 X2 3800+ (Ha jól húzható) Asus SLI Deluxe alaplap vagy bármilyen A64-es SLI-s lap amin passzív hűtés van ...
Képeket majd teszek be nemsokára ...
Üdv! 
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Milyen TV-t vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Apple Watch
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
 - Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest