Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Vízhűtés félrerakva ...
Eladó maradt 21''-os CRT
Hydor L20 + szivattyú kapcsoló
VGA blokk ... -
DummyBoy
senior tag
Külön sajna nem megy ...
UP! -
DummyBoy
senior tag
-
DummyBoy
senior tag
-
DummyBoy
senior tag
Jelentem:
Alaplap, Proci, VGA ELKELT!
Eladó maradt:
2 vízhűtés(ből az egyik)
1: Hydor L20 + szivattyú kapcsoló + Lada feltöltő + Hunfrost CPU blokk + Hunfrost GPU blokk + Egy nagy és csúnya légkondiradiátor(Passzívan lvitt egy 3000@3875MHz Northwood-ot és egy tuningolt Ati 9800XT-t) - 20k
vagy: Laign DC 12V-os szivattyú tartállyal + Hunfrost blokkok + Innova Duálradi+2 PAPST venti+ innova rács - 40k
Képek itt találhatóak: [link]
CornerStone Color 50/101sf 21''-os digitális CRT (Majd lefényképezem, mert nem nagyon találok rólla képet ... 1280x1024 100Hz, 1600x1200 80Hz) 25k -
thommypl
tag
El is felejtkeztem rólad
Postázást vállalasz? -
DummyBoy
senior tag
-
DummyBoy
senior tag
-
DummyBoy
senior tag
6k kevés, csak külön a szivattyú is meg a tartály is több ...
Proci ... nemtom ... nem nagyon tuningoltam ... 2500MHz-en teszteltem egyszer 3 MArk erejéig ... -
thommypl
tag
Helló!
Proci milyen magos? Tuningban mit bír? -
DummyBoy
senior tag
Fel
-
DummyBoy
senior tag
Up!
-
DummyBoy
senior tag
Értem ... sajna a minőségi alkatrészeknek megvan az áruk
Hydor pumpával meg egy régi lepukkant légkondi radiátorral 20k lenne, de az nem is ilyen mutatósÉs nem is fér el a házban ... viszont passzívan elvitte anno a 3GHz-es P4-emet 3875-ön, meg egy tuningolt Ati 9800XT-t
Csak később a radit meg a pumpát lecseréltem, hogy bele tudjam rakni a Stackerbe
Up! -
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Szóval: Laign DC olyan 1 éves lehet ... nem sok hangja van, eredeti tetejét és csavarjait is tudom adni (Valahol megvannak ...) Van kemény szivacsom, ami elnyeli a rezgéseket ... ha valaki viszi a cumót, akkor azt is adom természetesen!
8/10-es Innova gyorscsatik vannak mindenen tehát 8mm belső átmérőlyű rendszerhez vannak ...
Blokkok 10k a kettő, CPU-ra van A64 és P4 lefogatás, hűtött anno egy 3,875MHz-es 3GHz-es Northwoodot és most egy sima 3200+-os A64-et ... milyen hőfokra? Fingom nincs ... sajna nem megy mára gép ...
VGA blokkon saját készítésű lefogatás van, trükös, de könnyen alakítható, most a 6800-ashoz vannak belőve, de ahogy néztem 7900-asra is jók lennének, csak kicsit barkácsolni kell ... (Valsze ATI-khoz is jó lenne, de olyan karim régen volt ...)
3200+ és 6800GT egyik sem ment nagyon 40 fok feléDe ez úgy hogy a PAPST-ok 5V alatt mennek ... így hangtalanok ... 12V-on olyanok mint a traktor, de hűtenek is rendesen
Kompletten legyne 40k ... engedni nem akarok, mert többet érne, de többért meg nem vinné el senki
Kölön akkor tudok adni dolgokat ha mindenre lesz vevő ...
[Szerkesztve] -
rento
őstag
Mennyi lenne kompletten a vízhűtés?
-
sTERNI
senior tag
upp a jó cókmóknak
-
DummyBoy
senior tag
Estiup!
-
DummyBoy
senior tag
Meginup!
-
DummyBoy
senior tag
UPsz!
-
DummyBoy
senior tag
Vásároljatok :dzseditrükköszmájli
-
DummyBoy
senior tag
Up!
-
DummyBoy
senior tag
Up!
-
DummyBoy
senior tag
Up
-
DummyBoy
senior tag
UP!
Vegyetek jó kis vízhűtést -
DummyBoy
senior tag
VGA elkelt ...
-
DummyBoy
senior tag
Képek:
Apropó, helyileg Komáromban vannak a dolgok, ha minden elkel fel tudom őket vinni Pestre, valamint esetleg Posta is megoldható ...
Vigyétek, vegyétek -
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Eladnám, hőn szeretett konfigomat, kicsit nagyobbat szeretnék:
MSI K8N Neo2 Platinum 54G + Zalman chipszethűtő (A 6800-ashoz kicsit moddolva 20k, Wifi karival 25k)
A64 S393 3200+ (30k)
Chaintech GF6800GT AGP (van még majdnem 2 év Gari Győrbe, 55k)
Vízhűtés:
Hunfrost ver 1.1-es CPU blokk: S939-es lefogatással (Ha megtalálom akkor P4-es is van valahol ...)
Hunfrost ver 1.1-es VGA blokk: 6800-as lefogatással (Valahol Ati 9800-ashoz is van ... ráadásul ami rajta van az könnyen átalakítható más méretre is ...)
Laign DC 12V-os pumpa, megrendelésre hozzá gyártott ráillesztett kiegyenítőtartállyal.
Innovatek Dual Radi + 2 Papst 10cm-es venti + Innova duál hűtőrács.
Innovatek gyorscsatikkal szerelve, 8/10-es csövezéshez, van hozzá pár tartalék csati, Alphacool cső és Alphacool korrózógátló folyadék
Ennek az árát majd kikalkulálom ...
Van még egy Hydor L20-as alig használt pumpám, 8mm-es csonkokkal és relével, hogy a gép indításakor induljon csak a szivattyú ... (6K együtt)
Valamint egy Cornerstone 21''-os CRT monitorom (nem flat ... 25K)
A gép alapon járt, járna most is, de pont egy órája deglett meg benne a vinyó
Markokat nem nagyon tudok mondani, nem használom őket
Emlékeim szerint alapon 4k körül volt húzva 6k (proci 2500MHz, VGA: 450/12xx)
Cserébe érdekelne: 7900GT, A64 X2 3800+ (Ha jól húzható) Asus SLI Deluxe alaplap vagy bármilyen A64-es SLI-s lap amin passzív hűtés van ...
Képeket majd teszek be nemsokára ...
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest