Aktív témák
-
MINDEN elkelt.
zárható -
- memok 2k/db (mar csak a 128 MB-osak vannak meg)
- gef4ti 13k
- hangkari 1k
- tap 0.5k -
tomcsi
őstag
1 db 256-os modul, ez 133 mhz-es. Be6-II -ben menne?
4e?
[Szerkesztve] -
_George
senior tag
- 2 db 128 mb-os modul
- 1 db 256-os modul, ez 133 mhz-es
ezek megvannak még?
ha igen, így együt mennyit kérsz értük? -
up
-
up
-
válasz
frostblade #97 üzenetére
nem.
-
up
-
vegyétek vigyétek:
- memok 2,5k+2,5k+5k
- gef4ti 13k
- hangkari 1k
- tap 0.5k -
mhif
senior tag
szia, mi van még, mennyiért?
-
uj ev, uj up
-
up
-
up
-
hopp
-
A kondik köszönik szépen jól vannak rajta
(tehát nem púposak, nincsenek eldurranva stb...)
Sajnos kepet nem tudok csinalni, de gondolom mielott atvenned ugyis megnezned oket...
Igen adok hozza minden szarsagot, ami hozza volt (szarsag = flopy kabel, 40 eres ide kabel, hatso kitakarolemez, doboz, driver cd manual)
Mit akartam meg... Ja, a kulonvseg a BF6 meg e kozott annyi, h ezen 1-el tobb ISA slot van, meg ahogy elneztem ez mar teljesen softmenus.
Ja, hát probagarit erre is adok nyugodt szivvel, mert 3 hete meg ez volt a gepem alapja, es szekrenyben nem szoktak tonkremenni az alkatreszek
Na, irok egy mailt is, hatha mar nem figyeled a topicot.[Szerkesztve]
-
peti85
senior tag
A legfontosabbat elfelejtettem: tudnál róla képet csinálni? Konkrétan a kondik állapota érdekelne. Köszi előre is!
-
peti85
senior tag
Hali engem a BH6 érdekelne.
2500-at tudok érte adni, de ha tényleg adsz hozzá kábelt, meg hasonlókat, akkor még a 3000-ben is benne lennék. Erre is áll a 3nap próbagari? A népligetben tudnám átvenni valamikor a jövő héten, ha úgy neked is jó. Írhatsz az e-mailemre is.
Még valami: nekem egy BF6-os döglött most meg és ez helyett kéne. Nem tudod, h miben különbözik ez attól? -
válasz
Optimus_AMD #79 üzenetére
Pedig mennie kell neki, nekem ment. Az elso hsz-ben olvashatod az atalakito pontos tipusat amivel ment.
Ennek a cuccnak kulon tapellato aramkore is van, szal nem csak egy ''szimpla'' atalakito. Sztem neked azert nem ment, mert nem tualatinos atalakitoval probaltad, hanem regebbi tipussal, ami csak a coppermine magosakat vitte.
Es koszi az upot -
Optimus_AMD
csendes tag
Hali!
Nekem volt BH6-os lapom és nem vitte a tualatin cerkát, még spéci átalakítóval sem. Anno vennem kellett egy VH6-T (T--Tualatin) lapot. BIOS frissítés sem segített nálam. Te hogy csináltad?
Rejtett Up is egyben!
[Szerkesztve] -
doboza megvan, kitakarolemez, meg ide kabel van meg. (Meg most jutott eszembe h megvan a driver cd is, ami manapsag mar csak disznek jo, meg egy kezikonyv)
Gari?Ez egy 6 eve gyartott alaplap, de ha megnyugtat valalok 3 napot.
Es igen a kolega jol mondta, atalakitoval ment benne a cerkaAmugy barmilyen procit visz amit bele lehet tenni valahogy (pl atalakitoval ugye), es max 100-as az fsb-je.
[Szerkesztve] -
válasz
frostblade #69 üzenetére
hát istenem, ez van
-
válasz
frostblade #66 üzenetére
1. a 128-asok kozul az egyik 133-as
2. az egyik 128-as az goldstar, a masik vmi noname. a 256-os meg IBM gepben volt eredetileg, de nincs ra irva semmi marka (ha jobban erdekel beirhatok vmi tipusszamot vagy valamit ami rajuk van irva)
3. igen, szoktak annyiert ramokat arulni elismerem. Viszont ezek BX-es gepben is mennek, en pedig ugy tudom h ilyet ritkan talal az ember, plane 256-osat. Ja, es nekem nem surgos eladnom, elfekszenek itt a szekrenyben. 8k alatt viszont nem fogom oket eladni. -
frostblade
tag
Rendben, akkor néhány kérdés...
1. A 128-asok is 133MHz-esek?
2. RAM-ok márkája?
3. Mivel a 128-asokat 1500-2000 között, a 256-osakat 3 és 4 ezer között szokták adni, legalábbis itt a Prohardveren, ezért akkor tőled kérnék egy árajánlatot, amennyiben a fentieket megfontolva kész vagy egy mindkettőnk számára kedvező alternatívát nyújtani! -
válasz
frostblade #63 üzenetére
keves
-
atalakito es a proci mar elkelt, ezek meg meg mindig gazdit keresnek:
- lap 3k
- memok 2,5k+2,5k+5k
- gef4ti 14k
- hangkari 1k
- tap 0.5k -
up sáláláláláááá
-
up
-
up
-
Sygoinon
csendes tag
Samsung 512 MB DDR 400MHz, új, 2 év garancia - 11.000,-
Infineon 512 MB DDR 400MHz, új, 2 év garancia - 11.000,-
A-Data 512 MB DDR 400MHz, új, 3 év garancia - 11.500,-
Kingmax 512 MB DDR 400MHz, új, 3 év garancia - 11.500,-
Twinmos 512 MB DDR 400MHz, új, 3 év garancia - 12.000,-
Kingston 512 MB DDR 400MHz, új, 1 év garancia - 12.250,- -
azert ennyire ne tolongjatok
512-es ddr-t ovabbra is keresek... -
up
-
up
-
up
-
up...
-
up
-
-
Rollee
aktív tag
Hali!
8k-ért érdekelnek a ramok,de postán keresztül.
Üdv.ollee
-
Ha valakinek van 512-es DDR modulja, azt beszámítom/ráfizetek!
-
Gatya
senior tag
Átalakító megvan még?
-
Bumbi
tag
Igazság szerint emgem is érdekelne az átalakító!
(ugyhogy itt egy kis újabb éjszakai ápp. -
tadez
csendes tag
bx-ben nem megy semmilyen 512-es modul, csak 256-ig tamogatja oket...legjobb tudasom szerint, amugy bocs az OT-ert es nem fikazni akarok
-
up
kinek upolok itt az ejszaka kozepen? nem vagyok normalis... -
válasz
Symple The Best #29 üzenetére
ahogy mondod
külön fesz stabilizáló áramkör van rajta, külön tápot igényel molex csatirol, és bármilyen tualatin proci muxik vele barmilyen slot1-es lapban. Csak az fsb-re kell figyelni, mert nem minden bx-es lap szereti a 133-at. -
válasz
cskamacska #23 üzenetére
átalakítóra egyelőre van vevő.
-
up
-
válasz
kecsege666 #17 üzenetére
egyelore minden megvan. illetve kraftxld-nek kellene az atalakito.
1.0-ás verzió amugy
(tom h 1.1 jobb lenne de ez van..)
[Szerkesztve] -
hát legyen:
lap: 4k
proci (hutovel): 8k
átalakító: 4k
ramok: 11k (2,5k+2,5k+6k)
összesen: 27k
de ha egyben vinned, legyen 25k
a proci amugy jol huzhato, ebben a lapban megy 12x112-t is, 12x124-en neha kifagy, 12x133-on pedig csak a 133-as rammal probalva elmegy 5-6 percig aztan KO.
Szerintem a proci birna a dolgot, csak ugye bh6-nal nem fixalodik az agp freki, es a vidkari meg a pci-os cuccok megfexenek tőle
[Szerkesztve] -
Tehát eladósorba kerulnek a következő old style alkatészek:
- Abit BH6 alaplap
[link]
- 1200 Mhz-es Tualatin celeron
- slot1-FCPGA átalakító (Powerleap PL-iP3/T V2.0)
[link]
- MSI Geforce4 ti4200
[link]
- megvan minden tartozéka dobozzal, bundle cd-kkel egyutt
- a hűtése le van cserélve ilyen kéken világítós thermaltake-re, ram hutok is vannak rajta
- 512 MB bx ready SD ram
- 2 db 128 mb-os modul
- 1 db 256-os modul, ez 133 mhz-es
- 200W-os nemtommilyen márkájú tápegység
sonic impact s90 hangkártya
- aureal 8820 chip-es
A proci meg az atalakito szepen ossze vannak rakva, es van rajta egy szep rezhuto, ezeket lehetoleg egyben szeretnem eladni, a tobbi cucc mehet kulon is.
Atvenni csak jovo heten, 24-e utan lehetne oket, mert addigra allna ossze az uj gepem.
egyelore ennyi
ki mit adna ertük?
Ja, es persze csere erdekel 512 ddr ramra!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest