- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
"Én nem értem mit takarítanak meg ezzel."
Fordítok:
Nemrég kirúgtak egy rakás melóst, de túl sok középvezető maradt, így ezek létszámát csökkentik. A maradó középvezető ugyanazért a bérért tízszer annyi munkát kell végezzen, amiknek egyébként a 2/3-ában nem kompetens. Ha nem tetszik önként felmondhat, így nem kell végkielégítést fizetni, és a munkáját szétosztják azok között akik még kitartanak. Egy idő után annyian távoznak vagy halnak meg a túlterhelés miatt, hogy újabb átszervezést kell tartani. Sok-sok átszervezés jön sok-sok megtakarítással. Satöbbi.
Így már érthető?
Szomorú vagyok, mert most az AMD kerül olyan pozícióba, ahol a felhasználók (vagyis mi) fogunk szívni.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
ricsip
addikt
nagyon egyszerűen lehet majd az embereket bizonyos projektek között tologatni.
Aki szagolt már hozzá IT cèghez (belülről) az elmúlt 20 évben, az pontosan tudja mekkora ordas baromság ez. Alkalmazottként meg a kirúgás utáni 2. legszarabb érzés mikor naponta emlékeztetve vagy rá h. te csak egy humán ERŐFORRÁS vagy (nem emberi lény, hanem csak 1 szaros riszorsz az ekszelben), akit minden másnap lehet tili-tolizni jobbra-balra ahol épp kell egy cserélhető fogaskerék a gépbe. Kívánom mindenkinek h. élje át, nagyon felemelő és motiváló érzés programozódroidnak lenni (akár az intelnél is).
A felhasználók valószínűleg nem vesznek majd észre semmit sem az átalakításból
Minden egyes átalakítás előtt ugyanezt hazudja minden cég, mégis pont a vevők fognak a legjobban szopni ezzel. Jön majd a meredek quality lejtmenet... Összehasonlítható kb. azzal mintha a teljes szoftver developmentet kiszervezték volna indiába. Azt hiszem azt nem kell magyarázni mit jelent.
Szídták az amd-t az elmúlt 20 évben, h. fasza hardvert csinálnak, csak a drivereik - szoftvereik szarok, instabilak, tele böszme hibákkal. Na, az intel is erre az útra lépett most hálistennek.-
-
zzolika
aktív tag
Aki sok éve cpu mikrokódot vagy vga drivert fejlesztett, azt holnaptól átrakják AI kódot írni, mert ott közeleg a határidő? Biztos hogy ehhez is ugyanolyan jól fog érteni? A mindenki csinál mindent is, szerintem nem lesz hatékonyabb, csak minőségileg rosszabb a végeredmény.
Mindenki egyszerre felel mindenért, tehát nincs konkrét felelős, szóval ha valami szar lesz, akkor mehet a körbemutogatás. Kijavítani meg majd valaki más fogja, aki éppen akkor ott lesz, de azt sem tudja mi ez a projekt, mit csinált az elődje?
Ha meg nem lesz leépítés, akkor pénz spórolás sem lesz, a kifizetett bér ugyanannyi marad. Én nem értem mit takarítanak meg ezzel. -
azbest
félisten
áh, szóval a leépítések után csapatösszevonás
-
yorgashx
tag
Ez - szerintem - egy nagyon jó lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Pro-Ject Pre Box RS digital (DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő) fekete
- i5 10400F/ 32GB DDR4/ RX6600XT alapú konfig/ garancia/ ingyen foypost
- Hp Omen 15 (i7-7700HQ, 32GB DDR4, 1,9TB SSD, GTX 1060 Max-Q (6GB) - Új Aksi, + Hűtőpad
- SAMSUNG PM991 NAND 256GB M2 NVME SSD (MZVLQ256HAJD)
- Vertuo/Dolce Gusto kávékapszula tartó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest