Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
"Én nem értem mit takarítanak meg ezzel."
Fordítok:
Nemrég kirúgtak egy rakás melóst, de túl sok középvezető maradt, így ezek létszámát csökkentik. A maradó középvezető ugyanazért a bérért tízszer annyi munkát kell végezzen, amiknek egyébként a 2/3-ában nem kompetens. Ha nem tetszik önként felmondhat, így nem kell végkielégítést fizetni, és a munkáját szétosztják azok között akik még kitartanak. Egy idő után annyian távoznak vagy halnak meg a túlterhelés miatt, hogy újabb átszervezést kell tartani. Sok-sok átszervezés jön sok-sok megtakarítással. Satöbbi.
Így már érthető?
Szomorú vagyok, mert most az AMD kerül olyan pozícióba, ahol a felhasználók (vagyis mi) fogunk szívni.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
ricsip
addikt
nagyon egyszerűen lehet majd az embereket bizonyos projektek között tologatni.
Aki szagolt már hozzá IT cèghez (belülről) az elmúlt 20 évben, az pontosan tudja mekkora ordas baromság ez. Alkalmazottként meg a kirúgás utáni 2. legszarabb érzés mikor naponta emlékeztetve vagy rá h. te csak egy humán ERŐFORRÁS vagy (nem emberi lény, hanem csak 1 szaros riszorsz az ekszelben), akit minden másnap lehet tili-tolizni jobbra-balra ahol épp kell egy cserélhető fogaskerék a gépbe. Kívánom mindenkinek h. élje át, nagyon felemelő és motiváló érzés programozódroidnak lenni (akár az intelnél is).
A felhasználók valószínűleg nem vesznek majd észre semmit sem az átalakításból
Minden egyes átalakítás előtt ugyanezt hazudja minden cég, mégis pont a vevők fognak a legjobban szopni ezzel. Jön majd a meredek quality lejtmenet... Összehasonlítható kb. azzal mintha a teljes szoftver developmentet kiszervezték volna indiába. Azt hiszem azt nem kell magyarázni mit jelent.
Szídták az amd-t az elmúlt 20 évben, h. fasza hardvert csinálnak, csak a drivereik - szoftvereik szarok, instabilak, tele böszme hibákkal. Na, az intel is erre az útra lépett most hálistennek.-
-
zzolika
aktív tag
Aki sok éve cpu mikrokódot vagy vga drivert fejlesztett, azt holnaptól átrakják AI kódot írni, mert ott közeleg a határidő? Biztos hogy ehhez is ugyanolyan jól fog érteni? A mindenki csinál mindent is, szerintem nem lesz hatékonyabb, csak minőségileg rosszabb a végeredmény.
Mindenki egyszerre felel mindenért, tehát nincs konkrét felelős, szóval ha valami szar lesz, akkor mehet a körbemutogatás. Kijavítani meg majd valaki más fogja, aki éppen akkor ott lesz, de azt sem tudja mi ez a projekt, mit csinált az elődje?
Ha meg nem lesz leépítés, akkor pénz spórolás sem lesz, a kifizetett bér ugyanannyi marad. Én nem értem mit takarítanak meg ezzel. -
azbest
félisten
áh, szóval a leépítések után csapatösszevonás
-
yorgashx
tag
Ez - szerintem - egy nagyon jó lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest