- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Még egy olyan hulladék kijelzőt mint ami az alap Switchben volt nem kérek köszi...
Az OLED egy megváltás volt ahhoz a szeméthez képest. Remélem ha lesz is erősebb Switch az alapból oleddel jön.... -
vudus
újonc
Király lenne!
-
Busterftw
nagyúr
OLED után mi értelme lenne ennek?
-
addikt
Akkor megint lesz egy nem oled switch először?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
h-yle
addikt
Arra vagyok kiváncsi mi lesz benne.
x86-ból az AMD adja magát, ott nagy kérdés, hogy milyen CPU+GPU kombó megoldható, de ha valakinek akkor a Nintendonak tuti gyártanak bármilyen custom chipet. Kiváncsi vagyok mi fér bele egy várható $300-as árba, meg mondjuk tudja-e emulálni mondjuk a Switch játékokat hivatalos úton.
ARM-ra nem nagyon számítanék, de ki tudja...Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
GodGamer5
addikt
Jöjjön csak, már ideje lenne egy switch-et váltó konzolnak. Mondjuk nem most lesz, mire lesz ebből valami...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
opr
nagyúr
Most en vagyok hulye, vagy ez a hir mar volt kb egy honapja itt a PH!-n is? Total deja vu erzesem van.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest