-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
válasz
nagyrenato
üzenetére
Múlt héten vettem hardveraprón egy Sonnet egfx Breakaway Box 350 [eGpu]
-t 60.000-ért. Csak figyelni kell rendszeresen és jönni fog a lehetőség. -
chemand
aktív tag
Köszi, nagy segítség ez nekem.
Az elérhető teljesítmények illetve kiadások tükrében fogom végiggondolni, hogy érdemes e nekem ezt meglépnem. (Persze tudom, hogy senki sem garantálja, hogy működni fog a dolog ezzel a laptoppal.)Egyébként a gépet nem szoktam hordozni szinte soha, ráadásul usb-be dugott lan eszközt használok az itthoni gigabit-es hálózat miatt, úgyhogy még a wifi modul sem hiányozna nagyon.
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel az eGPU-s témával csak most ismerkedem, úgyhogy előre is bocs ha marhaságot kérdezek.

Egy Dell Inspiron 5558 laptopom van és már épp lemondtam erről külső VGA-s témáról, mert nincs expresscard foglalat a gépben. Azonban most néztem egy videót arról, hogy más csatlakoztatási lehetőség is van a külső VGA használatához. Ha jól tudom, akkor a gépemben ún. NGFF slot van (ebben van a wifi modul) és ehhez lehetne csatlakoztatni ezt a dokkolót.
Ezzel működhetne a dolog elviekben?
Milyen hátránya van ennek a csatlakoztatásnak a többihez (expresscard, mini PCI-E) képest?Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Windows 11
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az elérhető teljesítmények illetve kiadások tükrében fogom végiggondolni, hogy érdemes e nekem ezt meglépnem. (Persze tudom, hogy senki sem garantálja, hogy működni fog a dolog ezzel a laptoppal.)