-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof1998
csendes tag
Működik!! A Clover EFI megoldás lett a befutó. Hálám örökkön üldözzön Titeket!

-
kristof1998
csendes tag
Post előtt bedugott express cardal a boot folyamat is teljesen megáll. UEFI-vel raktam fel most a rendszert, úgy fel is ismeri plug and playbe is, avagy közvetlen POST után csatlakoztatott kártyával, a kártya típusát is felismeri, illesztő is jó, DSDT override is megvolt testsigning mód is be van kapcsolva, mégis 12-es kód, illetve, ahogy olvastam amd gpu-val csak külső megjelenítőn kéne működnie. Megpróbálom a Clover EFI megoldást, tánha az lesz a nyerő!

-
kristof1998
csendes tag
Kedves Fórumtársak, segítségeteket szeretném kérni, a létező összes külföldi fórumot, oldalt, mindent végigböngésztem már és sehol sem találok megoldást. Hp 2560p + exp gdc beast expresscard + Radeon hd7790. Kezdésnek ha bekapcsolás előtt bedugom az expresscardot, akkor boot alatt megáll a gép, nincs se a belső kijelzőn, se a vidikarira dugott kijelzőn se kép, minden delay módot próbáltam sehogy nem működött, következő megoldás, a boot után de a windows töltése előtt dugom be az expresscardot, sikeresen elindul a rendszer, belső kijelzőn van kép. Felismeri a kártyát a gép, driver fel is van rakva, de az a bizonyos 12-es kód a ludas. DSDT ovverideot próbáltam nando leírása alapján, de nem sikerült működésre bírni így sem, Olyan ember segítségét kérném aki ilyen géppel rendelkezik. Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi