Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Everest / AIDA64 topik
- Amazon Alexa
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADam07
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. A héten hozzájutottam egy PE4L 2.1b típusú PCIE-es adapterhez. Egy gtx460-assal szeretném használni. Latitude E5530-as Ivy Bridge-s géppel. A gépben csak HD Graphics 4000-es van.
Az egpu-t összeszerelés, valamint a gép elindulása után csatlakoztattam. A laptop fel is ismerte, gond nélkül feltelepítette a szükséges drivert. Azonbana vezérlőpultban az alábbi hibaüzenetet kaptam:Ez az eszköz nem talál szabad <típus> erőforrásokat. (Hibakód: 12)
Amennyiben használni kívánja ezt az eszközt, le kell tiltania egy másik eszközt.Ebben az esetben ha újraindítom a gépet, akkor a gép már úgy indul el, hogy a kép az egpun keresztül, külső monitoron jelenik meg. Kezdetben, ha elindítottam egy böngészőt, akkor ezt az üzenetet kaptam:
Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 3xx.. Képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Ez nagyjából 2x-3x feljött,elment a kép és visszajött, aztán kékhalállal kifagyott majd újraindult. Ez a hibajelenség megszűnt, miután egpu-s "üzemmódban" újratelepítettem a videókártya drivert, valamint frissítettem a .Net framework-öt.
Annyit változott a helyzet, hogy nem jön fel a kernel driver hiba, hanem a böngésző elindítása után egyszerűen megfagy. Ha csak a vezérlőpult, intéző meg hasonló windows-os ablakokban mászkálok akkor semmi baj nincs.
Két hibajelenséget vettem észre ezeken kívül:
-Minden csatlakoztatás után újratelepíti a HDMI-hez tartozó audió drivert.
-Néha elindul úgy egpu-ról hogy a windowsban nem jelenik meg a kurzor.Remélem sikerült minden fontosat leírnom és tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs